UPDATE: Din Afghanistan, la CSA Steaua! Colonelul Petrea e OUT! Cine a preluat conducerea clubului

UPDATE: Din Afghanistan, la CSA Steaua! Colonelul Petrea e OUT! Cine a preluat conducerea clubului

CSA Steaua va avea un comandant nou! 

UPDATE: Informatia publicata de fanii Stelei nu s-a adeverit. Bixi-Pompiliu Mocanu este noul comandat al CSA Steaua. 

Comunicat oficial:


Colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu a fost detasat si imputernicit pe o perioada de 6 luni, incepand cu data de 15 octombrie, in functia de comandant (presedinte) al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua”, inlocuindu-l la comanda pe colonelul Cristian Petrea.


Colonelul Mocanu este angajat al MApN din anul 1985, fiind absolvent al Academiei de Inalte Studii Militare din Bucuresti, in anul 2002, ca sef de promotie. Printre functiile indeplinite de-a lungul carierei, colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu a comandat Baza Sprijin Logistic „Muntenia” si Scoala de Aplicatie pentru Logistica „Gl. Constantin Zaharia”. Este veteran al teatrelor de de operatii, cu cinci misiuni executate in Afganistan si doua in Angola. De la data de 1 decembrie 2017, colonelul Mocanu a indeplinit functia de sef de stat major al Comandamentului Logistic Intrunit.


Colonelul Cristian Petrea a fost eliberat la cerere din functia de comandant al CSA „Steaua”, fiind numit intr-o functie in cadrul Ministerului Apararii Nationale.


Colonelul Cristian Petrea a fost eliberat la cerere din functia de comandant al CSA „Steaua”, fiind numit intr-o functie in cadrul Ministerului Apararii Nationale.

Fanii Stelei au aflat ce mutare pregateste Armata la conducerea CSA Steaua. Colonelul Cristi Petrea va fi inlocuit de saptamana viitoare cu Madalin Hincu, cel care a condus centrul sportiv montan de la Predeal pana acum.

Ultrasii ros-albastrii sustin ca principala misiune a lui Hincu va fi oprirea lui Florin Talpan in lupta cu Becali pentru recuperarea palmaresului Stelei.

"Se pare ca Madalin Hincu, comandantul centrului sportiv montan de la Predeal, va fi numit comandant al clubului saptamana viitoare. Cu ce drept? Cu ce merit? Asta nu stim. Si nici nu o sa stim vreodata. Pentru ca nimeni nu doreste ca clubul Steaua sa fie condus de profesionisti. Sunt cautati doar "baieti buni", care stiu sa execute ordine.

Petrea nu s-a descurcat. Nu l-a incurcat destul de tare pe Talpan. Urmeaza un baiat nou care, din sursele noastre, pleaca la drum fix cu aceasta misiune. Sa vedem daca va si reusi. Noi o sa fim cu ochii pe ei in continuare. Si, daca ii vor face rau Stelei, vom actiona", anunta Steaua Libera.

Asociatia Stelistilor 1947 a anuntat inca de saptamana trecuta ca Petrea va fi dat afara de la conducerea CSA.

Noua echipa de fotbal a Armatei a ratat anul trecut lupta pentru promovare cu Academia Rapid.
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies