Cui vrea Negoita sa-i vanda clubul: "Si-ar dori din tot sufletul asta". Proiectul revolutionar in fotbalul romanesc la care viseaza "cainii"

Autor: Sport.ro
Duminica 25 Martie 2018, 13:49

	Cui vrea Negoita sa-i vanda clubul: "Si-ar dori din tot sufletul asta". Proiectul revolutionar in fotbalul romanesc la care viseaza "cainii"

Ionut Negoita a semnat un precontract pentru o vanzare a pachetului de actiuni pe care il detine la Dinamo unor afaceristi straini. Acestia au demarat un audit.

Negoita vrea neaparat sa scape de Dinamo si accepta orice fel de negociere. Actualul patron al clubului alb-rosu discuta cu un grup de investitori straini, potrivit afaceristului Adrian Thiess.

Chiar daca discuta deja cu grupul de straini vanzarea clubului, Negoita ar vrea sa o vanda pe Dinamo altcuiva. Ionel Danciulescu afirma ca acesta si-ar dori ca echipa sa ajunga sub controlul tuturor dinamovistilor.

Mai exact, acesta considera ca proiectul demarat de fani printr-un ONG, de creare a unui sistem de socios, e o idee buna.

"Este un lucru important, am vazut ca si Mister Dinu ar vrea sa-si doneze actiunile pe care le are. Este un lucru fantastic, dar din ce stiu eu, in acest moment, sunt doua entitati ale suporterilor care isi doresc acelasi lucru. O alta situatie pe care o cunosc este aceea ca domnul Negoita si-ar dori din tot sufletul ca echipa sa fie data suporterilor.

Asa ca, cel mai important este acum ca cele doua entitati sa se puna la masa si sa discute pentru a ajunge la un numitor comun si sunt convins ca se va ajunge la o solutie pentru a prelua Dinamo pe viitor", a spus Danciulescu, citat de Digi.

Fanii dinamovisti ar trebui sa adune 5 milioane de euro.

"Stiu ca suporterii sunt foarte atasati de club si vor sa faca un program care sa ajute clubul. Arata superb pe hartie, dar pana la a-l pune in aplicare mai e mult", a spus si Lupescu in urma cu mai multe zile.

România, fruntașă în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online
BRAT

Modifică setările cookies