Marius Sumudica CFR Cluj Fotbal intern

Reacție genială marca Șumudică după ce i-a văzut pe jucătorii lui Pyunik: „Dacă mergea să joace în curtea școlii era un tip plăcut ochiului!” 

CFR Cluj a remizat la Erevan, într-un duel cu Pyunik, 0-0, din primul tur al preliminariilor UEFA Champions League. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 08:30
Data actualizarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 08:30

Campioana României s-a duelat cu câștigătoarea campionatului din Armenia, în primul tur al preliminariilor UEFA Champions League. Elevii lui Dan Petrescu au remizat surprinzător, în fața unui adversar mult inferior. Ardelenii au aplicat o tactică conservatoare și au urmărit să nu primească gol în duelul de la Erevan, elevii lui Dan Petrescu fiind conștienți de forța pe care o au pe teren propriu. 

Marius Șumdudică, discurs spumos după ce i-a văzut pe adversarii lui CFR Cluj: „Dacă se ducea în curtea școlii, putea să fie un tip plăcut!” 

Marius Șumudică, fostul antrenor al campioanei României, a vorbit despre tactica aplicată de Dan Petrescu la Erevan, spunând că ar aplica filosofia tehnicianului din Gruia. Mai mult, antrenorul care s-a înțeles recent cu Al-Raed a făcut declarații spumoase la adresa jucătorilor lui Pyunik, în stilul caracteristic. 

Eu niciodată nu am ieșit înainte de joc și să fiu precaut, e filosofia lui Petrescu, i-o respect, dar eu am altă mentalitate. Eu ies înainte de joc și spun că ai mei sunt cei mai buni, poate greșesc, dar ăsta sunt. El este opusul, de fiecare dată îi ridică în slăvi pe ceilalți. Ne-o fi bătut pe noi naționala Armeniei, dar ăștia, săracii, au avut un șut pe lângă poartă, nu au pus nicio problemă.

Probabil așa a pregătit meciul, cum a zis, că se va juca la Cluj calificarea, eu consider că astăzi au întâlnit un adversar facil. Nu poți să îi compari cu Banja Luka, ce jucători aveau ei și ce au fost în seara asta. În afară de portar, care mi se pare cu experiență, ieșind foarte bine pe centrări. În rest, eu nu am văzut un jucător care să iasă în evidență.

Acel număr 14, de care v-am spus, care la ora 10, dacă se ducea la Zoia Kosmodemianskaia (n.r. Școala Centrală) în curte, putea să fie unul plăcut, dacă mergea era un tip plăcut ochiului. Eu acolo jucam fotbal, lângă Icoanei, acolo am fost crescut, mergeam în curtea școlii și jucam fotbal la ora 10 și când vedeai un din ăsta așa, mai bine crescut, colorat și cum o ținea pe picior, veneau niște burtoși, păi nici nu atingea mingea în curtea școlii.

Diferență mare de valoare, CFR trebuia să câștige fără probleme, dar în momentul de față, CFR arată rău. Nu va avea problemă în retur, se califică, vor marca, nu au calitate. Au vrut săracii, tot încercau să iasă cu construcție de la 6 metri și au lovit brancardierii pe la degajări”, a spus Marius Șumudică, la Digisport.

Modifică setările cookies