Gigi Becali Dorinel Munteanu FCSB Fotbal intern

Reacția lui Gigi Becali în cazul procesului câștigat cu Dorinel Munteanu: „Dacă venea la mine, îl învățam ce să facă!”

Dorinel Munteanu a pierdut un proces mai vechi cu FCSB, iar acum va trebui să achite suma de 200.000 de euro fiscului german, deoarece era rezident în Germania în perioada în care a activa ca jucător la FCSB (2003-2005).

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 14:32
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 14:38

„Neamțul” l-ar fi dat în judecată pe Gigi Becali, pentru că nu i-ar fi plătit impozitele către fiscul german pentru perioada 2004-2005, însă a pierdut procesul și e bun de plată.

Dorinel Munteanu consideră că a pierdut procesul pe nedrept și este convins că într-o zi, Dumnezeu va face dreptate. Becali se apără și spune că dacă Dorinel ar fi mers la el înainte să-l dea în judecată, l-ar fi învățat ce să facă pentru a nu ajunge în această situație.

„Bă, tată, Dorinel nu e băiat rău, iar pe mine m-a ajutat cât a putut el atât ca fotbalist, cât și ca antrenor. Eu îl respect. Îmi pare rău că are datoria asta la nemți. Dar în cazul ăsta cu fiscul din Germania este greșeala lui Dorinel, nu a noastră.

El dacă venea la mine din prima, nu se ajungea aici. El trebuia să vină la mine și să îl învăț ce trebuie să facă. Și totul era legal. Îl învățam doar legal ce are de făcut. El a plecat de la mine prin reziliere de contract. Rețineți: reziliere de contract. Nu mai știu pe cât semnase, trei ani? Parcă pe perioada asta. Au trecut atâția ani. În fine! Deci, el trebuia să se ducă după ce a reziliat contractul cu mine și să îi anunțe pe ăia acolo în Germania că a reziliat contractul cu noi, iar ceea ce le-a prezentat el nu mai este valabil. Nemții îți fac calcule pe durata întregii perioade a contractului, iar tu dacă nu îi anunți din timp, te arzi singur, așa cum se spune pe la noi.

Dorinel dacă anunța că a reziliat contractul cu FCSB nu se mai ajungea aici. Îmi pare rău că e supărat pe mine, dar nu am ce să îi fac. Nu e vorba că Dumnezeu o să facă într-o zi dreptate deoarece chiar el, Dorinel, nu a avut dreptate și uitați că a pierdut. Ne-am judecat atâția ani. Mie nu îmi place să fac rău oamenilor, eu ajut oamenii. Îi făceam eu rău lui Dorinel? Niciodată! A fost vina lui”, a spus Gigi Becali.

Reacția lui Dorinel după ce a pierdut procesul cu Becali

„Am avut proces cu FCSB, am pierdut, acum sunt bun de plată. Trebuie să plătesc la fiscul german vreo 200 de mii de euro. Toate instanțele din România i-au dat dreptate FCSB-ului. Însă, Dumnezeu o să vadă și o să facă dreptate într-un fel sau altul. Eu nu am cerut niciun ban de la domnul Becali, doar să facă o confirmare a plății taxelor pentru mine din contractul de la vremea respectivă. Nu s-a făcut acest lucru. Fiscul din Germania mi-a și pus proprire pe acei bani. Cred că i-au și luat. Voi verifica”, a spus Dorinel Munteanu - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies