Dorinel Munteanu FCSB Gigi Becali Fotbal intern

„Sunt bun de plată”. Suma enormă pe care Dorinel Munteanu trebuie s-o plătească după ce a pierdut un proces

Dorinel Munteanu a evoluat pentru Steaua București (n.r. actuala FCSB) în sezonul 2003/04 și 2004/05.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 12:35
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 16:13

Rezident în Germania, Dorinel Munteanu are de plătit fiscului nemțesc 200.000 de euro, pentru că FCSB nu i-a achitat impozitele pe venit în perioada în care fostul internațional român a activat la clubul patronat de Gigi Becali.

Actualul antrenor al Oțelului Galați s-a „războit” cu gruparea „roș-albastră” în instanță, însă FCSB a avut câștig de cauză în fiecare proces. 


„Am avut proces, am pierdut, acum sunt bun de plată. Trebuie să plătesc la Fiscul german vreo 200.000 de euro. Toate instanțele din România au dat câștig de cauză FCSB-ului, acum sunt bun de plată.

Dumnezeu o să vadă și o să facă dreptate într-un fel sau altul. Eu nu am cerut niciun ban de la domnul Becali, doar să facă o confirmare a plății taxelor pentru mine din contractul de la vremea respectivă. Nu s-a făcut acest lucru.

Sunt oameni în jurul dânsului care probabil au alte interese. Cert este faptul că am pierdut și trebuie să plătesc. Procesul s-a încheiat acum vreo 3 luni. Când am plecat din Germania, Fiscul mi-a pus poprire pe acei bani. Acum își iau banii. Cred că i-au și luat, dacă nu mă înșel”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit GSP.

Carirea lui Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu și-a făcut debutul la Metalul Bocsa și a evoluat de-a lungul carierei sale la FCM Reșița, FC Olt Scornicești, FC Inter Sibiu, FC Dinamo, Cercle Brugge, FC Koln, VfL Wolsburg, FCSB, CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, ca în anul 2008 să se retragă la 'U' Cluj.

Cele mai multe apariții le-a bifat la FC Koln, 141, unde s-a impus pe tabelă de 24 de ori și a pasat decisiv în 26 de situații. La națională, Dorinel Munteanu a fost convocat de 134 de ori, marcând 16 goluri.

Modifică setările cookies