Rapid a batut o echipa din prima liga a Turciei astazi! Victorie fantastica pentru echipa lui Pancu, aflata in cursa pentru revenirea in Liga I

Autor: Sport.ro
Miercuri 13 Februarie 2019, 20:25

	Rapid a batut o echipa din prima liga a Turciei astazi! Victorie fantastica pentru echipa lui Pancu, aflata in cursa pentru revenirea in Liga I

Rapidistii sunt pe val. Ei au incheiat stagiul de pregatire din Turcia cu o victorie impotriva unei formatii de prima liga.

Rapid a batut-o astazi cu 1-0 pe Antalyaspor, ocupanta locului 9 din prima liga turca. Unicul gol al echipei lui Daniel Pancu, care a jucat foarte curajos, a fost marcat de Gabriel Toma in minutul 72.

Rapid a mai marcat o data, dar golul a fost anulat eronat de arbitru, potrivit site-ului oficial al Rapidului.

Echipa folosita de Daniel Pancu:
Draghia (61′ Ciuculescu) – Bajan (46′ A. Grigore), Iacob (81′ Neacsu), B. Manole (81′ Catrici), Demici (46′ Oanea) – Carstocea (61′ Durita), Jorza – Hlistei (81′ Turbatu), Draghiceanu (61′ Toma), Goge (61′ Babaua) – Matulevicius (46′ Vlada)

In Turcia, Rapid a mai obtinut 3 victorii: 2-1 cu Zvezda (Rusia, liga a treia), 4-0 cu Kayrat Almaty II (Kazahstan) si 3-0 cu Vatanspor (Germania, liga a sasea).

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT