Putea sa-si ia un CARTIER INTREG cu banii astia! Ce suma halucinanta a cheltuit Radoi pe masini si ceasuri si cat a strans in cariera

Putea sa-si ia un CARTIER INTREG cu banii astia! Ce suma halucinanta a cheltuit Radoi pe masini si ceasuri si cat a strans in cariera

Mirel Radoi nu si-a refuzat niciun capriciu!

Ca fotbalist, Radoi a luat bani multi de la arabi. Contractele cu Al Hilal, Al Ain, Al Ahli sau Al Arabi l-au ajutat sa ajunga la 15 milioane de euro castigati din fotbal. Mai mult de jumatate s-au dus pe masini si ceasuri, recunoaste Radoi!

"Am castigat 15 milioane in toata cariera, vreo 6 s-au dus pe masini. Si s-au mai dus doua pe ceasuri", a spus Radoi pentru Antena Sport.

Radoi nu vrea sa le dea jucatorilor sai sfaturi despre cum sa-si administreze castigurile: "Nu stiu daca sunt eu in masura sa ii consiliez, si pasiunea mea sunt masinile. Daca iei o suma mai mare, cel mai indicat e sa-ti cumperi un apartament sau o casa, e clar!

Radoi a terminat-o cu fotbalul in 2015, cand a si preluat-o pe Steaua ca antrenor. A rezistat doar cateva luni, apoi s-a pus pe luat licentele care ii lipseau. In 2018 a ajuns selectioner la U21, iar de la finalul anului trecut la nationala mare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Muncii: „Începem procesul de recalculare a pensiilor. Majorarea cu 40% e o iluzie”
BRAT

Modifică setările cookies