VIDEO EXCLUSIV Propunere spectaculoasă pentru Mihai Pintilii! Impresarul l-a sunat: ”Te interesează Montpellier?”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 09:51
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 16:17

Fostul fotbalist al naționalei, prezent la EURO 2016, a cucerit în acest sezon titlul în Superliga României cu FCSB, din postura de antrenor secund. 

Mihai Pintilii a fost sunat de un impresar și s-a aflat la un pas să ajungă în Franța, la Montpellier!

FCSB a impresionat cu transferurile în ultimii ani buni, fiind formația din prima ligă care a cedat cei mai mulți fotbaliști în afară pe sume importante. O lovitură pe care formația bucureșteană o putea da în Europa de Vest putea fi consemnată în urmă cu ceva ani, când în centrul atenției a fost Mihai Pintilii!

  • Mihai Pintilii, la Poveștile Sport.ro

Invitat în emisiunea Poveștile Sport.ro, unde timp de o oră a rememorat cele mai frumoase momente din carieră, Pintilii a scos în evidență și o întâmplare din perioada în care juca la FCSB, când de serviciile lui era interesată, se pare, Montpellier.

Mihai Pintilii putea da lovitura! Fostul mijlocaș, discuții pentru transferul la Montpellier

A fost sunat personal de un impresar, dar a transmis că decizia nu e la el, ci la club, cerând ca, în primă fază, discuțiile să aibă loc cu conducerea. În cele din urmă, dialogul nu a ajuns prea departe și o eventuală ofertă concretă nu a mai fost primită de fostul mijlocaș.

”M-a sunt un impresar, era vorba de Monpellier. Acolo aș fi vrut să merg, mă simțeam... dar nu a fost ceva concret. Am zis să discute cu clubul, iar dacă se înțeleg să vină și la mine. Așa, din gură, că vreau să merg și să nu se facă... îmi făceam iluzii degeaba”, a rememorat momentul Mihai Pintilii, în emisiunea Poveștile Sport.ro.

Ca jucător, Mihai Pintilii a debutat în cariera de fotbalist la Jiul Petroșani, trecând ulterior pe la Argeș, Pandurii, FCSB, Al-Hillal și Hapoel Tel Aviv. Cu formația din București are trei trofee, singurele din carieră, două titluri (2013 și 2014) și o Supercupă a României (2014).

A fost sub contract cu FCSB în două perioade, timp în care a prins 175 de meciuri, a marcat de 11 ori și a oferit 11 pase decisive.

Mihai Pintilii, primă experiență în afara României la Al Hilal

În privința primei experiențe din afara României, Mihai Pintilii a semnat cu Al Hilal în 2014, în schimbul sumei de 2.4 milioane de euro, transferați în contul FCSB-ului. Jucătorul a părăsit echipa după doar un an, însă a făcut o plângere la FIFA pentru o restanță pe care Al Hilal avea să i-o achite, iar decizia forului de la Zurich a fost în favoarea românului.

Acesta a câștigat procesul cu Al Hilal și a reușit să recupereze un milion de dolari de la echipa antrenată atunci de Răzvan Lucescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!