Goluri pe bandă rulantă în Ligue 1. Montpellier a fost pe val în etapa a patra și a "demolat-o" pe Brest cu 7-0

Ligue 1 Brest Montpellier Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 August 2022, 22:32
Data actualizarii: Duminica 28 August 2022, 22:30

Montpellier a obținut în etapa a patra a doua victorie din această stagiune a campionatului francez, LIgue 1.

Montpellier a câștigat în prima etapă cu Troyes (3-2) și a fost învinsă de două ori la rând: de PSG, în etapa secundă (2-5) și de Auxerre, în etapa a treia (1-2). În cea de-a patra, băieții lui Dall'Oglio au făcut deplasarea la Brest și ce a urmat parcă se desprinde de filmele SF.

Maouassa a deschis tabela în minutul 6, și în doar cinci minute, Montpellier a fcut 3-0, grație reușitelor lui Wahi (10') și Khazri, din minutul 11. Cozza a înscris și el pentru echipa sa în minutul 25, iar Wahi a realizat "dubla" și a închis, temporar, tabela.

Prima repriză s-a încheiat fără alte evenimente. Partea a doua a jocului a început cum nu se putea mai prost pentru gazde. În urma celor trei schimbări efectuate de Der Zakarian, antrenorul lui Brest, la pauză, Lees-Melou a văzut cartonașul roșu în minutul 50 după o confruntare verbală.

Fotbaliștii lui Montpellier nu au stat mult pe gânduri și au înscris în minutul 64 prin Germain, din pasa superbă a lui Sainte-Luce. Francezul a marcat încă odată în minutul 84 și a blocat tabela definitiv.

Ce a spus antrenorul lui Brest după înfrângerea zdrobitoare

„Nu am putut menține nivelul nici defensiv, nici ofensiv. I-am văzut cum au marcat niște goluri grozave. Nu pot da explicații, simt cum îmi explodează capul. Când întârziem de fiecare dată, mereu faem greșeli”, a declarat antrenorul lui Brest, Der Zakarian, la sfârșitul meciului.

Brest - Montpellier s-a terminat 0-7, iar Brest a suferit una dintre cele mai mari eșecuri din ultimii ani. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!