Thomas Chesneau Dinamo Flavius Stoican Fotbal intern

Primul dinamovist trecut pe "linie moartă" de Stoican după 1-6 cu Universitatea Craiova

Dinamo joacă duminică în deplasare, cu UTA, de la 17:00, meci transmis în format LIVE BLOG de www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Februarie 2022, 16:53
Data actualizarii: Sambata 12 Februarie 2022, 17:02

Dinamo se află într-o criză profundă, iar antrenorul Flavius Stoican caută soluții. Fanii îi cer plecați de la echipă pe antrenor și pe Iuliu Mureșan, însă Stoican oferă în continuare mesaje optimiste, deși echipa se află pe penultimul loc al clasamentului, cu 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Chesneau, out!

După eșecul usturător din etapa a 25-a, 1-6 pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, Dinamo va juca duminică, de la 17:00, în deplasare, cu UTA Arad, o formație care etalează un joc consistent de la venirea lui Ionuț Badea. 

Dinamo nu-l va mai avea la Arad pe golakeeper-ul care a apărat în partida cu oltenii. Din informațiile Gsp.ro, Thomas Chesneau a fost trecut pe lista indezirabililor de Flavius Stoican, iar numărul 1 va reveni portughezul Cristiano Figueiredo. 

Crescut de PSG, francezul a fost împrumutat de Dinamo de la Concordia Chiajna, însă alegerea s-a dovedit neinspirată. A avut o evoluție jalnică cu trupa condusă de Reghecampf, iar criticile au venit și din interior. 

Nu se știe dacă Stoican se va putea baza pe Gabi Torje, care a făcut deplasarea la Arad, dar e extrem de afectat după moartea tatălui său.

Stoican zice că nu cedează

"Nu cedăm, am încredere în aceşti băieţi. Nereuşitele s-au acumulat, au fost multe critici şi pe bună dreptate, şi au avut plumb în ghete. Am avut o discuţie ieri şi e important să nu ne dărâme aceste critici. Fiecare pe postul lui trebuie să facem ce avem de făcut. 

De luni bune ei nu au avut momente de bucurie, au fost doar nereuşite şi criticile i-au adus în stadiul în care sunt, dar asta trebuie să ne întărească. Nu îi las pe aceşti jucători când au nevoie, dacă oamenii care conduc acest club îi spun să plec, plec. Nu am nevoie de vorbe, ci de linişte, să încercăm să ieşim din starea asta. Eu cu jucătorii suntem în asta", a declarat Stoican, sâmbătă, într-o conferință de presă.

Modifică setările cookies