Flavius Stoican Dinamo Igor Jovanovic Liga 1

Replica lui Stoican pentru Jovanovic, după ce fundașul l-a jignit în online. Absențe importante la Dinamo pentru meciul cu UTA

Igor Jovanovic l-a atacat în termeni duri pe Flavius Stoican într-un schimb de mesaje cu un suporter dinamovist.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Februarie 2022, 14:59
Data actualizarii: Sambata 12 Februarie 2022, 15:04

Supărat că nu a primit niciun minut în cele patru meciuri disputate în acest an, fundașul central l-a jignit pe Stoican, susținând că este un antrenor prost.

Tehnicianul „câinilor” a explicat la conferința de presă dinaintea meciului cu UTA cum au stat, de fapt, lucrurile și de ce n-a apelat la seriviciile fotbalistului.

„Nu mai stau să pun la suflet fiecare vorbă. El este un jucător care a venit la începutul pregătirii, am avut o discuţie cu el şi mi-a zis că e destul de delicat că în ultima perioadă n-a jucat şi a fost şi vacanţă. Are nevoie de ceva timp. Apoi, când eu voiam să intre câte 30 de minute, a acuzat dureri la spate. După aceea văd că se ceartă prin instagram”, a susținut Flavius Stoican, la conferinţa de presă.

Dinamo, mai multe absențe importante pentru meciul cu UTA

„Torje aveam în gând să facă parte din lotul nostru la meciul cu UTA, doar că, din discuţiile cu el, mi-a spus că în ultimele trei nopţi nu a dormit deloc, iar din punct de vedere fizic, nu este la capacitate maximă. 

Desire are probleme, Tomozei s-a accidentat, va fi operat de ligamente încrucişate, iar Rodriguez este suspendat”, a mai spus Stoican.

Thomas Chesneu, exclus din lot pentru meciul cu UTA, după multiplele gafe comise cu Universitatea Craiova.

„Thomas Chesneau într-adevăr a avut o zi proastă dar este un portar care are calităţi. La momentul acesta, din punct de vedere psihologic, el nu este la capacitate maximă şi o să mergem cu doi portari, Fara şi Cristiano. Eşanu abia şi-a scos mâna din ghips cred că mai durează cel puţin o săptămână până să fie cot la cot cu colegii lui”, a mai precizat tehnicianul lui Dinamo. 

Dinamo ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte. Duminică, „roș-albii” se vor deplasa la Arad, acolo unde se vor duela cu UTA, de la ora 17:00, în etapa 26.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies