Sorin Cartu Adrian Mititelu Craiova Liga 1 Romania Fotbal intern

Prima declaratie a lui Sorin Cartu dupa ce i-a fost vandalizata casa: "Daca nu sunt in stare sa rezolve, o sa incercam sa rezolvam si prin alte moduri"

Casa lui Sorin Cartu a fost vandalizata de suporterii echipei lui Adrian Mititelu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Mai 2020, 18:12
Data actualizarii: Vineri 15 Mai 2020, 18:54

Presedintele Universitatii Craiova a parut foarte iritat din cauza acestui gest si este sigur ca cei 10 oameni care i-au vandalizat casa fac parte din galeria echipei FC U Craiova.

Faptasii au fost surprinsi pe camerele de supraveghere, iar acum politia incearca sa ii identifice.

Sorin Cartu a oferit prima reactie dupa acest incident si a mai spus ca daca politia nu va rezolva acest caz, exista si alte moduri in care poate fi finalizat.

"Acestia sunt suporterii celeilalte echipe, care au facut ce au facut pe gard. Sunt foarte intrigat, mai ales ca suntem intr-o perioada in care e o situatie de urgenta, sunt comitete de urgenta, care ne anunta mereu ca nu avem voie sa facem una sau alta, dar in schimb altii au voie sa faca asa ceva? E a doua oara cand mi se intampla. A mai fost un gest de acest tip acum vreo cinci ani, cand eram antrenor la Universitatea si tot din partea galeriei celeilalte echipe. Doresc sa mi se faca dreptate", a declarat Sorin Cartu pentru Telekom Sport.

"Sa spuna daca pot sa faca sau nu pot sa faca ei, ca Politie. Nu vreau sa degenereze lucrurile nici din partea mea si nici din partea lor. Daca nu sunt in stare sa rezolve, o sa incercam sa rezolvam si prin alte moduri", a mai spus presedintele oltenilor.

Modifică setările cookies