bogdan cauca Cupa Romaniei Liga 3 sr brasov Fotbal intern

VIDEO Portarul-golgheter din România și-a reziliat contractul! ”Eram suspendat și mi-au spus că eu sunt vinovat pentru înfrângere”

Bogdan Căucă, ”lunetistul” de la SR Brașov, a devenit cunoscut prin reușitele sale din lovituri libere.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 14:06
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 14:06

Publicația locală Monitorul Expres notează că Bogdan Căucă, portarul-golgheter al lui SR Brașov, și-a reziliat contractul cu gruparea din Liga 3.

”Problemele au apărut atunci când am spus lucrurilor pe nume, adică ce ne lipsește. Am spus o dată, de două ori, dar nu ne-a băgat nimeni în seamă! 

Și aceste lucruri au venit din partea echipei, a jucătorilor, era vorba de treninguri de prezentare, echipament de antrenament, dar și altele. Apoi s-au strâns și alte lucruri și chiar acuzații de blat! 

Cele mai frumoase amintiri de la SR Brașov ale portarului Bogdan Căucă: golurile marcate

La meciul cu CS Blejoi (n.r. - meci din etapa a 12-a, scor 0-3), eu fiind suspendat, cei din conducere mi-au spus că eu sunt vinovat pentru înfrângere! Nu știu cum este posibil, dar am trăit și asta, adică un jucător suspendat, care nu se antrenase o săptămână, să i se pună în cârcă înfrângerea echipei!“, a spus Căucă pentru Monitorul Expres.

”Chiar am multe amintiri frumoase în acești ani în care am apărat poarta SR-ului. Golul cu FC Brașov-clona din meciul din Cupa României și golul din partida cu FC Hermannstadt II, atunci când ne-am salvat de la retrogradare, rămân speciale”, a mai spus goalkeeper-ul care a înscris de două ori și în actuala ediție din Cupa României.

Foto și video: SR Brașov

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!