VIDEO EXCLUSIV One Man Show! Adi Ilie, după ce a făcut spectacol în România All Stars - Galatasaray Legends: „Mă bucur!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Iunie 2023, 22:12
Data actualizarii: Vineri 02 Iunie 2023, 22:13

Meci de gală la Sports Festival. România All Stars vs Galatasaray Legends, direct pe Pro Arena & VOYO.

Galatasaray Legends au venit la Cluj pentru o înfruntare cu cei mai buni jucători de fotbal ai Naționalei României (1995-2023). Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, marii fotbaliști care au scris istorie pentru ambele echipe, s-au numărat printre vedetele acestui meci.

One Man Show! Adi Ilie, după ce a făcut spectacol în România All Stars - Galatasaray Legends: „Mă bucur!” 

După ce a evoluat atât pentru naționala României, cât și pentru echipa celor de la Galatasaray și a făcut un show total, Adi Ilie a spus că se bucură pentru golurile marcate de Adrian Mutu și Ciprian Marica.

„Super. Distracția foarte frumoasă! Mulțumim oamenilor că au venit la stadion. A fost o fază frumoasă (n.r. golul trei al României). Autogolul lui Stelea... Nu știu ce a făcut acolo. Cineva trebuia să înscrie și mă bucur pentru ei (n.r. pentru Mutu și Marica)!”, a spus Adrian Ilie.


Echipa All Stars Romania: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie, Adrian Mutu, Florin Răducioiu, Dorinel Munteanu, Ciprian Marica, Ionel Ganea, Marius Niculae, Ioan Ovidiu Sabău, Ionuț Lupescu, Răzvan Raț, Gheorghe Mihali, Iulian Filipescu, Bănel Nicoliță, Constantin Gâlcă, Răzvan Prodan – fiul regretatului Didi Prodan, Cristian Dulca, Bogdan Stelea, Florin Prunea.

Echipa Galatasaray Legends: Mario Jardel, Bulent Korkmaz, Hakan Unsal, Ümit Davala, Ergun Penbe, Fatih Akyel, Kerem Inan, Suat Kaya, Hamit Altintop, Capone (Carlos Alberto de Oliveira), Ayhan Akman, Umit Karan, Hasan Kabze, Cihan Haspolatu, Faruk Atalay.

Ce a spus cofondatorul Sports Festival, despre meciul de gală de la Cluj

Patrick Ciorcilă, cofondator Sports Festival: „Ne-am dorit să oferim publicului un meci în care să implicăm Generația de Aur, cea mai iubită de public, și să putem genera din nou emulație și emoții pozitive, atât pentru jucători, cât și pentru public. Componența Echipei Galatasaray este destul de similară cu cea care a câștigat, în 2000, Cupa UEFA. De altfel, alegerea clubului de fotbal Galatasaray pentru acest meci demonstrativ a venit aproape natural, când vezi că ai trei membri ai Generației de Aur care au jucat la cea mai titrată echipă a Turciei: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu și Adrian Ilie”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!