Fotbal intern

VIDEO EXCLUSIV Romania All Stars vs Galatasaray Legends 4-4 a fost în direct pe Pro Arena & VOYO

Meci de gală la Sports Festival.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 02 Iunie 2023, 22:08
Data actualizarii: Vineri 02 Iunie 2023, 22:09

România All Stars - Galatasaray Legends 4-4

Final!

Min. 65 GOOOOL Galatasaray Legends! Jardel înscrie din nou!

Min. 63 GOOOOL Galatasaray Legends! Jardel face o preluare de zile mari și îl învinge pe Prunea.

Min. 58 GOOOOL România All Stars! Și ce reușită! Bănel Nicoliță nu-și pierde din tehnică și îl servește excelent pe Ciprian Marica, iar fostul atacant înscrie fără dificultate!

Min. 50 Ce gol putea fi! Hagi înfige șiretul sub balon și, cu tricoul lui Galatasaray pe el, putea să-l execute pe Florin Prunea cu un șut direct la „păianjen”.

Min. 46 GOOOOL Galatasaray Legends! Hasan Kabze reduce din diferență, după ce marchează un gol din „scăriță”. Adi Ilie, pasă de geniu, după ce la pauză a schimbat tricourile.

Pauză!

Min. 40 GOOOOL Galatasaray Legends! Mario Jardel trimite un șut moale, iar Bogdan Stelea împinge mingea în propria poartă, generând prima reușită pentru oaspeți. 

Min. 31 GOOOOL România All Stars! Mutu primește o centrare perfectă și îl execută pe Inan.

Min. 27 GOOOOL România All Stars! Adi Ilie trimite un șut care zguduie bara, iar Ciprian Marica îndeplinește o formalitate și îl învinge pe Inan.

Min. 21 GOOOOL România All Stars! La un minut după ce intră pe teren, Adi Mutu creează o acțiune spectaculoasă și deschide scorul pentru „tricolori”, la fel ca în vremurile bune!

Min. 19 Adi Ilie trimite mingea în poartă, dar tușierul ridică fanionul.

Min. 14 România beneficiază de o lovitură liberă din preajma careului advers. Gică Hagi își așază mingea și trimite un șut periculos, pe sub zid, dar portarul lui Galatasaray, Inan, prinde fără probleme.

Min. 12 Hagi încearcă un șut de la mare distanță! Inan e pe fază și prinde. Rămâne 0-0.

Min. 1 Start de meci!

Meciul începe la ora 20:30.


știre inițială

Galatasaray Legends vin la Cluj pentru o înfruntare cu cei mai buni jucători de fotbal ai Naționalei României (1995-2023). Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, marii fotbaliști care au scris istorie pentru ambele echipe, se numără printre vedetele acestui meci.

Meciul demonstrativ se va juca vineri, 2 iunie, pe Cluj Arena, în ce-a de-a doua zi a Sports Festival 2023 - cel mai mare festival dedicat sportului din România.

"Pentru că Sports Festival este un eveniment dedicat întregii familii care anul acesta se desfășoară chiar în preajma Zilei Copilului, am pregătit și un Family zone la tribuna 2 din Cluj Arena. Aici, se pot achiziționa între 2 și 5 bilete la cel mai bun preț cu condiția ca, în grup, să fie minim un copil (sub 18 ani). Ca acces general, copiii sub 7 ani pot intra la meci fără bilet, cu condiția să fie însoțiți de un adult și, în acest caz, nu vor avea loc dedicat", au scris cei de la Sports Festival.

Echipa All Stars Romania: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie, Adrian Mutu, Florin Răducioiu, Dorinel Munteanu, Ciprian Marica, Ionel Ganea, Marius Niculae, Ioan Ovidiu Sabău, Ionuț Lupescu, Răzvan Raț, Gheorghe Mihali, Iulian Filipescu, Bănel Nicoliță, Constantin Gâlcă, Răzvan Prodan – fiul regretatului Didi Prodan, Cristian Dulca, Bogdan Stelea, Florin Prunea.

Echipa Galatasaray Legends: Mario Jardel, Bulent Korkmaz, Hakan Unsal, Ümit Davala, Ergun Penbe, Fatih Akyel, Kerem Inan, Suat Kaya, Hamit Altintop, Capone (Carlos Alberto de Oliveira), Ayhan Akman, Umit Karan, Hasan Kabze, Cihan Haspolatu, Faruk Atalay.

Patrick Ciorcilă, cofondator Sports Festival: ”Ne-am dorit să oferim publicului un meci în care să implicăm Generația de Aur, cea mai iubită de public, și să putem genera din nou emulație și emoții pozitive, atât pentru jucători, cât și pentru public. Componența Echipei Galatasaray este destul de similară cu cea care a câștigat, în 2000, Cupa UEFA. De altfel, alegerea clubului de fotbal Galatasaray pentru acest meci demonstrativ a venit aproape natural, când vezi că ai trei membri ai Generației de Aur care au jucat la cea mai titrată echipă a Turciei: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu și Adrian Ilie.”

  • Adrian Ilie: ”Vă aștept la Cluj pe 2 iunie. Fac echipă cu Hagi și Popescu. Vrem să ne bucurăm împreună de o atmosferă plăcută de fotbal și întâlnire cu mari jucători. Vă aștept la Cluj!”

Biletele pentru meciul demonstrativ de fotbal pot fi cumpărate de pe site-ul entertix.ro. Copiii cu vârsta sub 7 ani vor putea avea acces la meci fără bilet, cu condiția să fie însoțiți de un adult și nu vor avea loc dedicat. Pe Cluj Arena, la tribuna 2, va fi amenajată Family Zone, un spațiu dedicat familiilor cu copii care vin la meci. În Family zone se pot achiziționa minim 2 bilete și maxim 5 și este obligatoriu să fie măcar un copil cu vârsta sub 18 ani în grup.

 

 

Sursă Foto: Sport Pictures / Captură TV

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!