Gica Hagi Sports Festival Fotbal intern

VIDEO EXCLUSIV Unde mai vezi așa ceva?! La 58 de ani, Gică Hagi a țintit vinclul de la 40 de metri

România All Stars - Galatasaray Legends se dispută pe Cluj-Arena, la Sports Festival, și poate fi urmărit LIVE pe PRO ARENA și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Iunie 2023, 21:55
Data actualizarii: Vineri 02 Iunie 2023, 21:55

Gică Hagi (58 de ani) a evoluat în prima repriză a meciului de la Cluj pentru ”tricolori”, dar a schimbat taberele în partea a doua și a trecut la Galatasaray, echipa la care a scris istorie ca jucător.

În debutul reprizei secunde a meciului demonstrativ de la Cluj, Gică Hagi a avut o execuție de excepție din lovitură liberă, de la aproximativ 40 de metri. 

Mingea expediată de antrenorul Farului a ”țintit” vinclul porții lui Florin Pruena, care a ”șters” mingea și a lovit bara transversală.

VIDEO - Execuția lui Gică Hagi din România All Stars - Galatasaray Legends

Echipa All Stars Romania: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie, Adrian Mutu, Florin Răducioiu, Dorinel Munteanu, Ciprian Marica, Ionel Ganea, Marius Niculae, Ioan Ovidiu Sabău, Ionuț Lupescu, Răzvan Raț, Gheorghe Mihali, Iulian Filipescu, Bănel Nicoliță, Constantin Gâlcă, Răzvan Prodan – fiul regretatului Didi Prodan, Cristian Dulca, Bogdan Stelea, Florin Prunea.

Echipa Galatasaray Legends: Mario Jardel, Bulent Korkmaz, Hakan Unsal, Ümit Davala, Ergun Penbe, Fatih Akyel, Kerem Inan, Suat Kaya, Hamit Altintop, Capone (Carlos Alberto de Oliveira), Ayhan Akman, Umit Karan, Hasan Kabze, Cihan Haspolatu, Faruk Atalay.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!