Luni 07 Mai 2018, 21:19

Oltenii nu s-au calificat inca in finala Cupei, dar viseaza deja la Supercupa de la Craiova: "O sa jucam acasa, asta e un lucru bun"

Oltenii pregatesc marea invazie pe Arena Nationala. Finala Cupei se joaca la Bucuresti, pe 27 mai, IN DIRECT la ProTV. Daca o castiga, Craiova se va bate pentru Supercupa la ea acasa!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Acum 20 de ani, 25 de mii de olteni au invadat Bucurestiul la finala Cupei cu Rapid. Craiova are sanse mari sa joace finala de pe Arena Nationala dupa 5-1 acasa cu Botosani. Oltenii se vad deja pe Oblemenco, la Supercupa!

"E un lucru bun, asteptam multi olteni la Cupa. La Supercupa, va dati seama, o jucam acasa! Nu avem vreo preferinta in privinta adversarei", a spus Alex Mitrita.
 
Botosani - Craiova e miercuri, la PRO X, de la 17:00. Moldovenii spera intr-un miracol, sa ajunga ei in finala.

"Pot intoarce scorul numai daca nu vom intra noi concentrati 100 % pe teren", a mai spus Mitrita.Tăriceanu, după întâlnirea cu Dăncilă și Dragnea: Nu am discutat de Pilonul II de pensii. Nu se desființează
BRAT