VIDEO EXCLUSIV "Ogăraru, Miu, unde ați jucat?". Trei foști steliști fac front comun: "Toți de la CSA știu că FCSB este Steaua"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 23:50
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 23:46

Marian Aliuță, Nana Falemi și Adrian Pitu, toți foști campioni cu Steaua/FCSB au fost invitați la emisiunea Superfanii, unde au vorbit și despre conflictul dintre vicecampioana României și formația Ministerului Apărării.

Toți trei susțin că FCSB este continuatoarea Stelei, iar echipa patronată de Gigi Becali ar trebui să fie lăsată să dispute meciurile de pe teren propriu în Ghencea. Cel mai vocal a fost Marian Aliuță, jucător al Stelei în perioada 2002-2004.

Marian Aliuță: "Miu și Ogăraru unde au jucat? FCSB trebuie să rămână Steaua"

"Auzi, Fale, dar vreau să te întreb. Tu mai vorbești cu Miu și cu domnul Ogăraru. Ei unde au jucat?", a fost întrebarea retorică a lui Aliuță, la Superfanii.

Prezent în studio, Nana Falemi a răspuns: "E încurcătură mare. Știi că n-au voie să..."

  • Iulian Miu (47 de ani) a jucat în Ghencea în perioada 1996-2003, iar George Ogăraru (42 de ani) în intervalul 1998-2006 și 2008-2009. Ambii sunt angajați acum la CSA Steaua.

Apoi, Aliuță și-a continuat discursul explicând de ce consideră că FCSB este continuatoarea Stelei, dar și de ce proiectul de la Clubul Sportiv al Armatei nu are șanse de reușită, cel puțin în momentul de față.

"George (n.r - Ogăraru) a chemat pe cine a simțit el, pentru că este Steaua lui. CSA-ul l-a inventat el. Eu nu am nimic cu Oprița, este antrenor, dar până la urmă știu toți că FCSB este Steaua. Ar trebui să închidem povestea asta într-o zi și să lase fotbalul să crească pentru că oricum suntem în lumea a șaptea.

Steaua n-a retrogradat niciodată, este singura echipă din România, asta o știm cu toții. Nu aș vrea să-i dau eu dreptate lui Gigi Becali, știm foarte bine că eu am plecat pe ceartă cu patronul din Ghencea, deci n-aș avea niciun motiv să-i dau dreptate, dar Steaua e la el. Să îi lase să joace acolo (n.r - FCSB în Ghencea) și să aducă suporterii la stadion. Dacă CSA intra în Liga 1, probabil atunci se schimbau datele problemei și se întorceau toți, dar dacă Steaua se bate prin Liga 2 și nu are niciun obiectiv clar, FCSB trebuie să rămână Steaua.

Numele Steaua este un brand pentru România și cu siguranță s-ar găsi cineva (n.r - care să investească la CSA Steaua). Acum, pentru mine, FCSB rămâne Steaua.

FCSB a fost continuatoarea Stelei. E ca și cum aș fura o mașină, aș merge 10 ani cu ea și nu mă prinde nimeni. N-avea cum, știau toți când au dat Steaua, cei care au condus Armata. N-are cum să meargă cineva 10 ani cu o mașină furată", a mai spus Aliuță.

Falemi: "Steaua trebuie să se întoarcă în Ghencea" / Pitu: "Steaua trebuie să fie în Liga 1" / Aliuță: "FCSB, continuatoarea Stelei"

Cei trei jucători, care de-a lungul carierei au evoluat la Steaua, au analizat situația tensionată dintre FCSB și CSA Steaua, iar fiecare dintre ei este de părere că adevărata echipă este cea din primul eșalon.

"Steaua (n.r - FCSB) trebuie să se întoarcă în Ghencea. Eu acolo o văd... Steaua din Liga 1. Pentru mine e Steaua cea căreia voi îi spuneți FCSB", a spus Nana Falemi.

"La inaugurarea stadionului Ghencea m-am simțit... parcă eram de pe stradă. Nici nu mă lăsau să intru. Steaua trebuie să fie în Liga 1", a spus și Adrian Pitu.

"Steaua nu a retrogradat niciodată, este singura echipă din România. Nu aș vrea să îi dau dreptate lui Gigi Becali, dar Steaua este la el, iar eu am plecat cu ceartă de acolo, deci nu îi țin partea. FCSB rămâne Steaua. FCSB a fost continuatoarea Stelei", a adăugat și Marian Aliuță. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!