Reacția lui Helmut Duckadam, după ce Gigi Becali a spus că îi lasă clubul FCSB

Helmut Duckadam FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 19:51
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 19:51

Gigi Becali a vorbit despre ce se va întâmpla cu FCSB din momentul în care nu va mai fi patron și a avansat un scenariu inedit.

Într-un interviu acordat miercuri, Becali a declarat ferm că va conduce FCSB până va muri. Omul de afaceri a negat vehement varianta potrivit căreia ar putea lăsa clubul în mâinile familiei sale și, mai în glumă, mai în serios, a spus că formația roș-albastră va fi condusă de actualii susținători ai proiectului de la CSA Steaua, dar și de Helmut Duckadam.

Helmut Duckadam: "Nu vreau FCSB-ul. Îl las pe Gabi Balint"

În ciuda faptului că Duckadam a fost președinte de imagine la FCSB timp de nouă ani, Becali l-a trecut pe fostul mare portar al Stelei în tabăra rivalei CSA Steaua.

Întrebat despre declarația lui Becali, Duckadam a replicat și el într-o manieră amuzantă, trimițând o săgeată către schimbările dictate de patron la meciul lui FCSB contra celor de la Farul, din ultima rundă, scor 2-3.

"Da? N-am văzut. E bine că m-a amintit acolo, dar nu vreau FCSB-ul. Îl las pe Gabi Balint. El e și antrenor și poate să facă și schimbările mai bune. Eu n-am calitate de antrenor și poate greșesc și eu ca în meciul cu Farul.

Omul a fost sincer. Cum l-am lăudat cu o etapă înainte, că schimbările au fost foarte bune și au câștigat, așa au fost acum catastrofale și s-a pierdut. Dar am văzut că nu e atât de mare supărarea la FCSB că au pierdut acest meci, deci nu știu de ce ne agităm atât", a spus Duckadam, la Digisport.

Gigi Becali: "FCSB nu dispare. O ia Talpan, Pițurcă, Stoica, Balint, Oprița, Popa, Miu, Duckadam..."

"Cui las echipa? Echipa nu o las. Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei. Le-am zis: 'Dacă nu vreți să apăreți în presă, terminați cu FCSB!'. Ei nu vor presă, vor să fie liniștiți.

Nu va dispărea echipa. O ia Talpan, o ia Pițurcă, Stoica, cu nu știu cine. Treaba lor. Balint, Oprița, cu Miu, cu Popa, Duckadam! Să facă ei! (n.r - râde)", a spus Gigi Becali, miercuri.

Foto: Sport Pictures

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!