O forță din Spania, pe urmele lui Tavi Popescu! Dezvăluirea făcută de Adrian Ilie: „M-au sunat!”

Octavian Popescu Adrian Ilie FCSB Fotbal intern Tavi Popescu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 21:52
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 21:59

Adrian Ilie a dezvăluit că a fost sunat de reprezentanții unui club de top din campionatul Spaniei, care doreau mai multe detalii despre Tavi Popescu.

Octavian Popescu (19 ani) a cunoscut un regres major în acest sezon, iar în acest moment este departe de forma pe care a arătat-o pe finalul ediției trecute de campionat.

Adrian Ilie (48 de ani), fost internațional român care a făcut carieră în Spania, a dezvăluit că cei de la Atletico Madrid l-au rugăt să-l urmărească pe Tavi Popescu la un meci al naționalei României.

Tavi Popescu, urmărit de Atletico Madrid

„L-am urmărit special la meciul cu Finlanda de la echipa națională. Special m-am uitat, pentru că m-au sunat ca să le dau o părere de-a mea undeva de afară, o echipă... M-au sunat de la o echipă din Spania, ca să le spun ce văd eu la acel jucător. E o echipă din Primera, din primele 4. În sensul în care au terminat anul trecut, nu anul ăsta, că... S-ar putea să fie Atletico.

Azi dacă aș da un răspuns... Nu! Nu cred (n.r.- dacă va putea ajunge un fotbalist important)! Nu pentru că nu e în formă, ci, după cum a zis și Gigi Becali, am impresia că a uitat să mai joace fotbal. Ca și cum în momentul de față el este din nou la copii și juniori. A uitat parcă elementele de bază.

A avut o perioadă foarte bună acum ceva timp, în care îi ieșeau cam toate lucrurile... Este însă genul puțin umflat de presă, iar toate lucrurile veneau de la sine. S-a dovedit după aceea că nu era chiar așa...

După părerea mea, nu este într-o scădere de formă, cred că nu mai joacă fotbal în acest moment. Ar trebui să discute cineva de la club cu el, pentru că talent se vede că are, dar trebuie să-l echilibreze cumva...”, a declarat Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

4 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt.com

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!