iftime arbitri Liga 1 VAR Fotbal intern

"Niște catastrofe, niște circari!" De ce s-a supărat Iftime și cine sunt fotbaliștii pe care îi face țăndări

Finanțatorul echipei FC Botoșani, discurs dur după finalul meciurilor de Liga 1 din acest an. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 11:39
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 12:11

Valeriu Iftime e unul dintre cei mai vocali patroni din fotbalul românesc. Nu evită să le răspundă conducătorilor de club din Liga 1, are ac de cojocul fotbaliștilor săi când greșesc și spune, de obicei, tot ce gândește. 

Omul de afaceri de la Botoșani susține pe final de an că arbitrii din Liga 1 trebuie să fie foarte abili când gestionează un meci pentru că jucătorii din primul eșalon ar avea, spune Iftime, atitudine de victime. 

  • Valeriu Iftime

Valeriu Iftime le ia partea arbitrilor din Liga 1

Iftime se alătură grupului de conducători din Liga 1 care solicită să se implementeze cât mai repede Sistemul de Arbitraj Video în fotbalul românesc. 

”E o conjunctură ciudată. Au început să greșească doi, după care am vorbit toți. E o presiune specială chiar și pe marii arbitri. A spus și domnul Vassaras. Arbitrăm niște catastrofe, niște circari care se vaită continuu. Te sperii, fluieri din instinct să oprești jocul că moare jucătorul și el nu are nimic. Toate tragerile de timp, toată eschiva asta, toate simulările îl zăpăcesc pe bietul om.

Nu mai știe dacă a fost sau nu fault. Dacă nu e evident faultul, nu dă, pentru că nu știe dacă ăla a urlat că a fost lovit sau a simulat. Cred că toate greșelile sunt conjuncturale și doar VAR-ul le mai poate scoate acum, dacă acceptăm VAR-ul ca soluție, adică să întrebi, să te uiți. Așa cum suntem acum, ar trebui să avem VAR continuu, la fiecare fază, oprit meciul.

Toate sunt legate, faptul că nu avem echipe de club bune, faptul că nu jucăm în Europa, faptul că ne scot toate echipele din Europa, faptul că echipa națională este într-o degringoladă totală, așa și cu VAR-ul. Nu sunt călătorii civilizați și trenurile murdare. Sunt murdare pentru că sunt călătorii necivilizați", a declarat Iftime, potrivit digisport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!