bogdan racovitan FC Botosani Superliga

EXCLUSIV Valeriu Iftime aruncă bomba! A refuzat o sumă enormă pentru un om de bază din echipa lui Croitoru: ”Nu pleacă acum”

FC Botoșani speră să prindă al treilea play-off consecutiv.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 08:02
Data actualizarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 08:46

Echipa antrenată de Marius Croitoru are așteptări mari de la actualul sezon. Moldovenii speră ca anul acesta echipa să prindă playoff-ul pentru al treilea an consecutiv, iar din acest motiv se încearcă stabilizarea lotului.

În acest sens, Iftime s-a asigurat că ”perla” echipei, Bogdan Racovițan, nu va părăsi echipa în acest sezon, indiferent de ce oferte va primi. Mai mult, fotbalistul eligibil pentru regula U21 a avut deja o ofertă de 800.000 de euro, refuzată de omul cu banii de la Botoșani.

Bogdan Racovițan a avut o ofertă de 800.000 de euro acum câteva săptămâni, n-am fost de acord, nici el nu a fost, cred că pleacă în vară. Nu pleacă acum, în orice caz, oricare ar fi oferta. Valoarea lui acum este de 800 de mii - 1 milion de euro”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru sport.ro și PRO TV.

Adus de la Dijon în urmă cu un an, Racovițan a devenit rapid om de bază la FC Botoșani, evoluând în 19 partide în acest sezon, fiind integralist în întregul sezon.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!