Valeriu Iftime, discurs extrem de dur: "Fotbalul românesc e în groapă!"

România - Islanda e joi, de la 21:45, în direct pe Pro TV și Voyo.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 12:55
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 13:17

Naționala României se află în fața unui test crucial în privința calificării la CM 2002. Tricolorii nu au mai fost prezenți la o ediție a Mondialului din 1998, iar o victorie joi, pe Stadionul Steaua, ar însemna continuarea cursei spre Qatar 2022. 

Partida din penultima etapă a Grupei J din preliminarii poate fi rampa spre baraj dacă elevii lui Mirel Rădoi iau cele trei puncte. Valeriu Iftime, patron la FC Botoșani, una dintre echipele valoroase din România, susține că prima reprezentativă a ajuns la un nivel mediocru și comunică subtil cauzele care-i susțin afirmația.

Iftime, vorbe aspre la Ora Exactă în Sport

"Oamenii care formează echipa națională nu mai sunt fotbaliști mari. Acum e greu când te iei la trântă cu Georgia. Vrem mai mult, dar nu putem mai mult. Matematica noastră arată că fotbalul românesc este într-o groapă totală. Fotbalul este aproape un subiect pierdut. Uitați cum se comportă patronii? Uitați cum se descurcă echipele susținute din bani publici? 

Am sentimentul că fotbalul este atât de jos încât nu mai știu ce să spun. E complicat pentru că ne lipsește școala. Responsabilitatea majoră este să creăm caractere, oameni educați", a declarat Iftime, marți dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X.

Modifică setările cookies