FOTO ȘI VIDEO Muzeul Fotbalului, înțesat de vedete la maratonul de Noaptea Muzeelor. "Belo nu a cerut schimbare"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2024, 12:44
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2024, 12:51

Eveniment cu ștaif la Muzeul Fotbalului din București, pe strada Gabroveni nr.24. 

  • "Noaptea muzeelor" a fost deschisă ieri de Generația de Aur. Răducioiu, Belodedici și Adi Ilie s-au întâlnit cu fanii la Muzeul Fotbalului.

Generația de Aur a fost de Noaptea Muzeelor la Muzeul Fotbalului, pe strada Gabroveni din București. Miodrag Belodedici, Florin Răducioiu și Adi Ilie le-au  

împărtășit fanilor până la 2 noaptea din experiențele lor la naționala României, reprezentativă care în anii '90 era printre cele mai valoroase din lume. 

Cei trei mari fotbaliști au făcut poze cu fanii, au dat autografe și au promis că vor da totul pe teren la meciul de adio al Generației de Aur, programat sâmbătă, pe Arena Națională, în direct pe Pro TV și VOYO. 

"Câtă energie are @florin9.raducioiu! Este ora 23:30, am depășit cu mai bine de o oră timpul alocat sesiunii de autografe, însă el și-a dorit să stea cât mai mult în muzeu pentru a întâlni suporterii Generației de Aur veniți la Noaptea Muzeelor. Mulțumim, Florin!", au scris pe pagina de Facebook cei de la Muzeul Fotbalului. 

"Belo nu a cerut schimbare odată cu venirea la muzeu a lui @adrianilie.oficial, așa că legendele Generației de Aur joacă la dublu până când vor fi înlocuiți de @florin9.raducioiu, cel care va încheia sesiunea de autografe", au mai scris aseară cei de la Muzeul Fotbalului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!