VIDEO EXCLUSIV Dinamo - CSM Constanța 23-19 (10-10). Echipa lui Xavi Pascual a cucerit Cupa României! Meciul a fost pe Pro Arena și VOYO

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2024, 16:45
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2024, 17:15

Dinamo a realizat eventul în handbalul românesc: campionatul și cupa! Finala a fost LIVE pe Pro Arena și VOYO. 

Dinamo - CSM Constanța 23-19 (10-10)

Final de meci! Dinamo a cucerit Cupa României la handbal masculin în urma unui meci echilibrat cu CSM Constanța, formație antreantă de selecționerul tricolorilor, George Buricea. 

Min.55 Dinamo - CSM Constanța 21-18 Gol superb înscris de Ante Kuduz. La o lovitură de la 9 metri, dinamoviștii i-au prins pe contre pied pe jucătorii lui Buricea, Kuduz a aruncat violent de la 9 metri, Dan Vasile nu a reușit să intervină. 

Min.52 Dinamo - CSM Constanța 18-18 Se joacă un handbal spectacol, presiunea devine din ce în ce mai mare în Sala Dinamo. 

Min.45 Dinamo - CSM Constanța 16-16 Echilibru în Sala Dinamo, meciul devine din ce în ce mai spectaculos. 

Min.40 Dinamo - CSM Constanța 14-14 Meci foarte echilibrat în Sala Dinamo. Dinamo caută să spargă defensiva pusă la punct de George Buricea, însă trupa de pe Litoral are temele făcute. 

A început repriza a doua!

Dinamo - CSM Constanța 10-10 la pauză | Finala Cupei României la handbal masculin

PAUZĂ în Sala Dinamo! 

S-a terminat prima repriză a finalei Cupei României. Au fost 30 de minute cu multe durități, în care defensivele celor două formații au mizat pe o carte agresivă. 

Min.21 Dinamo - CSM Constanța 8-8 Akimenko înscrie primul său gol în finala Cupei României. Dan Vasile, portarul Constanței, cinci parade în primele 20 de minute ale meciului presărat cu mulți nervi. Dinamo a primit șase eliminări. 

Min.18 Dinamo - CSM Constanța 6-7 Kuduz e eliminat, Stankovic valorifică o aruncare de la 7 metri. 

Min.16 Dinamo - CSM Constanța 5-6 Meci în care ambele apărări joacă agresiv.

Min.11 Dinamo - CSM Constanța 4-4 Irakli Chickovani și Alex Pascual sunt eliminați pentru două minute. Jucătorul de la Constanța a apelat la un procedeu din judo, iar extrema de la Dinamo i-a reproșat pe un ton dur și a ieșit un meleu în care handbaliștii celor două formații s-au îmbrâncit. VEZI VIDEO MAI SUS

Min.8 Dinamo - CSM Constanța 3-3 Dinamo egalează în urma unei aruncări din săritură întors marca Ante Kuduz. 

Min.5 Dinamo - CSM Constanța 0-3 Nikolic mai pune un strop pe avansul Constanței într-un început de meci în care Dinamo se precipită pe faza ofensivă. 

Min.3 Dinamo - CSM Constanța 0-2 Komogorov aruncă devastator de la 9 metri, nicio șansă pentru portarul lui Dinamo, Cupara, cel mai bun om al roș-albilor în semifinala de ieri cu CSM București. 

Min.2 Dinamo - CSM Constanța 0-1 Căbuț pătrunde în viteză pe un culoar liber și marchează primul gol al finalei Cupei României. Imediat Dinamo ratează o situație ideală de a egala. 

A început meciul din Sala Dinamo. Constanța are primul atac!

Dinamo - CSM Constanța e finala mare a Cupei României, duminică de la 15:00, live pe Pro Arena și VOYO. 

În finala pentru locul al treilea se întâlnesc Minaur Baia Mare și CSM București. 

Campioana Dinamo Bucureşti şi deţinătoarea Cupei României, CSM Constanţa, se vor duela, duminică, în finala pentru Cupă, după ce au eliminat în semifinale formaţiile CSM Bucureşti, respectiv Minaur Baia Mare.

Sâmbătă, în Sala Dinamo, CSM Constanţa a dispus de Minaur Baia Mare, scor 29-24 (10-11), într-o reeditare a finalei din stagiunea precedentă, iar în cea de-a doua semifinală, Dinamo Bucureşti a învins CSM Bucureşti, scor 38-30 (15-19).

Astfel, duminică, pentru medalia de bronz vor juca CSM Bucureşti – Minaur Baia Mare, iar pentru trofeu se vor confrunta Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!