Liga 1

MM Stoica, savuros când Ciobotariu i-a amintit despre sezonul în care ASA putea să-i fure titlul FCSB-lui: ”Eram în altă parte atunci!”

Moment savuros cu MM Stoica în prim-plan.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 17:20
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 17:25

Managerul General al celor de la FCSB a avut o reacție genială în momentul în care Liviu Ciobotariu a vorbit despre sezonul în care ASA Târgu Mureș a fost la un pas să-i fure titlul FCSB-ului.

În sezonul 2014/2015, FCSB cucerea ultimul titlu în Liga 1, însă cu mari emoții. „Roș-albaștrii” încheiau la doar trei puncte în fața lui ASA Târgu Mureș, după ce au avut un avantaj de 12 puncte.

Liviu Ciobotariu, care se afla pe banca lui ASA atunci, a rememorat acel final electrizant de campionat.

În 2015, FCSB cucerea ultimul titlu în Liga 1

„Îmi aduc aminte că FCSB-ul avea o distanță de 12 sau 13 puncte”, a spus Ciobotariu, după care și-a întrebtat privirea către MM Stoica, așteptând să-l corecteze acesta, moment în care managerul FCSB a surprins cu răspunsul său: „Nu știu, nu eram la echipă atunci, eram în altă parte”.

MM Stoica a făcut referire la faptul că se afla în detenție în momentul în care FCSB câștiga ultimul său titlu în Liga 1.

Directorul sportiv al FCSB-ului a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare pe 4 martie 2014 pentru evaziune fiscală. MM a fost eliberat pe 15 februarie 2016.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies