Rafael Leao s-a decis! Atacantul de 85 de milioane de euro a anunțat cu ce echipă vrea să semneze

Rafael Leao AC Milan Serie A Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 16:40
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 16:36

Atacantul portughez Rafael Leao a anunţat că vrea să-şi prelungească înţelegerea cu AC Milan, campioana Italiei, informează site-ul walfoot.be.

Prin intermediul avocatului său Ted Dimvula, Rafael Leao şi-a exprimat din nou dorinţa de a-şi prelungi contractul cu AC Milan, care expiră în iunie 2024.

Rafael Leao vrea să semneze un nou contract cu AC Milan

Comunicatul vine la câteva zile după ce Gazzetta dello Sport a scris că AC Milan și Rafael Leao nu ar fi ajuns la un acord pentru prelungirea contractului.

"Există multe informaţii false şi înşelătoare despre Rafael, mai ales în presa italiană. Asta nu are decât un scop: să paraziteze discuţiile cordiale şi profesioniste pe care le avem cu conducerea lui AC Milan în legătură cu prelungirea contractului lui Rafael. Lucrăm acum împreună ca să găsim o soluţie satisfăcătoare pentru toate părţile", se arată într-un comunicat, potrivit Agerpres.

"Prioritatea jucătorului nu s-a schimbat: vrea să rămână la AC Milan şi să continue să crească şi să progreseze în această instituţie şi în acest oraş pe care îl iubeşte atât de mult. Negăm, aşadar, cu fermitate orice dorinţă din partea lui Rafael şi a anturajului său de a-şi reduce clauza de reziliere pentru a facilita plecarea jucătorului în vara viitoare. Rafael este pe deplin concentrat asupra obiectivelor importante ale actualului său club şi doreşte, în această perioadă dificilă, să poată lucra în linişte pentru a reînnoda cu victoriile", continuă comunicatul.

  • 85 de milioane de euro este cota de piață a lui Rafael Leao, conform Transfermarkt

Atacantul de 23 de ani a marcat 8 goluri în cele 19 meciuri pe care le-a jucat în acest sezon în Serie A.

AC Milan, campioana en titre din Serie A, trece printr-o perioadă dificilă şi este doar pe poziţia a 5-a în campionat. Românul Ciprian Tătăruşanu a fost titular între buturi în ultima perioadă, în absenţa francezului Mike Maignan, accidentat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!