Mihai Stoica csa steaua FCSB Fotbal intern

MM Stoica surprinde: o vrea pe CSA Steaua în Liga 1. Motivul surprinzător pentru care își dorește asta

MM Stoica, managerul general al FCSB, a declarat că și-ar dori să o vadă pe CSA Steaua în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 16:18
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 16:22

Nu este vorba despre o reconsiderare a preferințelor în ceea ce-l privește pe oficialul lui FCSB, ci despre o variantă prin care acesta vrea să le arate celor de la CSA că nu vor reuși să convingă oamenii să vină alături de echipă și că tribunele vor fi goale la meciuri.

„Ce mi-aș dori, ca să se înțeleagă, e ca ei să promoveze. Țineți minte că Rapid când juca în C umplea Regia. Rapid e echipa suporterilor, FCSB e echipa suporterilor, pentru numele lui Dumnezeu. CSA a jucat cu Slobozia, au venit 600 de suporteri. Se va ține cont de comunitate pe Giulești și nu vom juca acolo, la fel s-ar întâmpla și când va fi gata stadionul lui Dinamo.

Cum să nu fie FCSB Steaua? Eu sunt în club din 2002 și am fost în tur în perioada aia, am rămas în retur tot noi în prima ligă… dar atât timp cât iese ministrul Apărării și spune că nu sunt și banii lui Tănase. Noi plătind taxe pentru salariul lui Tănase. Chiar nu încetăm odată cu bazaconiile astea?”, a tunat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Adrian Porumboiu este de părere că CSA trebuie lăsată să promoveze în Liga 1

Fostul finanțator al lui FC Vaslui consideră că FRF nu ar fi trebuit să-i permită CSA-ului să evolueze în playoff dacă știa că nu va avea dreptul la promovare.

„Dacă tot sunt atât de mulți bani publici în Liga 1, de ce nu e lăsată și CSA Steaua să joace barajul în Liga 2? Atunci, de ce tu, FRF, i-ai mai dat dreptul CSA în play-off, dacă nu poate promova? Dacă nu o lași, puneai altă echipă în play-off, cea de pe locul 7”, a declarat Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.

CSA Steaua ocupă locul patru în playoff-ul Ligii 2, cu 45 de puncte. În etapa a șaptea, „militarii” vor întâlni liderul ligii secunde, Petrolul Ploiești, duminică (1 mai), de la ora 14:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!