Mircea Sandu Farul Constanta Gica Hagi Fotbal intern

Mircea Sandu dezvăluire neștiută despre Hagi: „L-am ajutat să ia hotelul. I-am dat 300.000 de la UEFA pentru baza de la Ovidiu”

Mircea Sandu a dezvăluit că în perioada în care era președinte al Federației Române de Fotbal a apelat la cunoștințele sale pentru a-l ajuta pe Gică Hagi să intre în posesia hotelului Iaki pe care îl deține acum.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 09:43
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 09:49

Mai mult, fostul șef de la FRF a mai susținut că a fost cel care a făcut lobby pentru „Rege”, ca proiectul inițiat de el la Ovidiu să primească finanțare de la UEFA.

Sandu se laudă că l-a ajutat pe Hagi

„Păi, să nu uităm că eu l-am ajutat după aia pe Hagi! Am venit cu acea propunere într-un proiect al UEFA să-i alocăm 300.000 de euro în dezvoltarea bazei de la Ovidiu. Eu l-am ajutat, cu prietenii mei și cu prim-ministrul Radu Vasile, să participe ca să achiziționeze hotelul pe care îl are la Mamaia.

Da, da. Eu l-am ajutat. A făcut un lucru extraordinar acolo. A făcut investiția, a dezvoltat afacerea. El a evoluat și în plan de business, și în plan sportiv și familial. Băiatul și fata sunt foarte, foarte bine. E un om de la care jucătorii ăștia ar avea multe de învățat”, a spus Mircea Sandu, potrivit gsp.ro.

Mircea Sandu este un fost fotbalist român. A condus Federația Română de Fotbal din august 1990 până în martie 2014.

Modifică setările cookies