VIDEO EXCLUSIV Victor Angelescu, replică dură pentru Hagi, după ce „Regele” a spus că echipa sa trebuia să aibă 3-0 la pauza meciului cu Rapid

Rapid şi Farul Constanţa, primele două clasate în Superliga de fotbal, au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), vineri seara, pe stadionul din Giulești, în cel mai interesant meci din etapa a 15-a, ultima a turului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 12:45
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 12:53

La finalul partidei Gică Hagi a susținut că echipa sa merita să conducă la pauză cu 3-0, însă Victor Angelescu, deținătorul a 50% din acțiunile clubului, l-a contrat dur pe „Rege”.

Angelescu a susținut că Farul nu a părăsit propria jumătate de teren în primele 20 de minute ale meciului, iar cei care au avut marile ocazii au aparținut tot giuleștenilor.

Angelescu: „Farul nu a legat trei pase tot meciul!”

„Două echipe care au jucat fotbal. Eu spun că noi am jucat mult mai bine. A fost un meci frumos și îmi pare rău că nu am câștigat.

Din punctul meu de vedere rezultatul e mincinos. Asta e clar. Așa mi s-a părut mie. Poate sunt un pic subiectiv, dar cred că la numărul de ocazii, la  posesie, la tot... cred că am jucat mult mai bine.

Nu știu dacă au avut trei ocazii, ca să aibă 3-0 la pauză. Ei au avut o ocazie, însă a fost din ofsaid, iar ce mai spun de faptul că noi, în minutul unu, am avut bară, ocazie minutul doi, ocazie minutul 14... În primele 20 de minute Farul nu a ieșit din propria jumătate și nu cred că ați văzut vreodată Farul să nu poată să joace. Farul nu a legat cinci pase tot meciul, juca numai pe cotraatac”, a spus Victor Angelescu la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Farul încheie astfel turul cu un avans de cinci puncte faţă de următoarea clasată, Rapid.

Rapid are o singură victorie (deplasare) în ultimele patru meciuri de campionat, două egaluri acasă şi un eşec în deplasare.

Farul venea după cinci victorii consecutive în Superligă, ultimele trei fără gol primit.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies