Miodrag Belodedici cere împăcarea între FCSB și CSA Steaua! Ce echipă susține 

Miodrag Belodedici csa steaua FCSB Stadionul Ghencea Fotbal intern FCSB și CSA Steaua
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 20:30
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 20:31

Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua București și-a exprimat părerea despre posibilitatea ca FCSB să joace pe stadionul din Ghencea. 

Klaus Iohannis (63 ani) a promulgat legea privind transparența utilizării bazelor sportive publice. Iar FCSB și-a anunțat deja intenția de a juca partidele de pe teren prorpiu pe stadionul din Ghencea. 

De altfel, Gigi Becali (64 ani) a anunțat că Peluza Sud i-a mărturisit că atunci când FCSB își va redobândi palmaresul și numele, ultrașii vor reveni alături de clubul din Liga 1. 

„O să facem o cerere să jucăm acolo (n.r. – în Ghencea). Cu siguranță ne place să jucăm acolo, dar nu vreau scandaluri, să se bată între ei, nu-mi place.

Ei au spus așa, cei de la Sud: 'Când iei palmaresul, culorile și numele, venim la echipă'. Ei să aștepte doi-trei ani și le voi lua. Se vor termina toate!”, a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

Miodrag Belodedici vrea să existe o singură Steaua București 

Miodrag Belodedici (58 ani) dorește să o vadă pe FCSB pe arena din Ghencea. Mai mult, câștigător Cupei Campionilor Europeni cu Steaua București, în 1986, a precizat că susține ambele entități, atât FCSB, cât și echipa care evoluează în Liga 2. 

„Absolut tot e posibil. De ce să nu fie posibil? Ar fi foarte bine să fie o împăcare, ar fi ceva benefic. Ar fi bine ca FCSB să vină în Ghencea și să continue drumul pe care a fost odată. Țin și cu FCSB, dar și cu CSA Steaua”, a declarat Miodrag Belodedici pentru aceeași sursă. 

Miodrag Belodedici, despre Gigi Becali, în direct la Ora Exactă în Sport (6/11/2022)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!