EXCLUSIV Mihaiță Pleșan, noi dezvăluiri despre bătaia de la vestiare, cu Sorin Ghionea! De la ce a plecat totul

Mihaita Plesan FCSB Sorin Ghionea Fotbal intern Mihăiță Pleșan
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 19:52
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 20:38

Mihăiță Pleșan a oferit detalii despre momentul în care și-a împărțit pumni cu Sorin Ghionea, pe când îmbrăca tricoul Stelei (acum FCSB).

În 2009, la finalul meciului cu Unirea Urziceni, ultimul al sezonului, nervii s-au întins la maxim în vestiarul „roș-albaștrilor”, după ce Pleșan le-a reproșat colegilor din defensivă poziționarea defectuoasă la golul egalizator al lui Rusescu.

Sorin Ghionea n-a gustat criticile venite de la colegul său și i-ar fi aplicat câteva lovituri de picior acestuia. În replică, Pleșan i-a dat un pumn în plină figură. În cele din urmă, intervenția colegilor i-a liniștit pe cei doi.

De la ce a plecat conflictul dintre Pleșan și Ghionea

După 14 ani distanță, Mihăiță Pleșan a rememorat acel eveniment.

„Sunt momente care se întâmplă în viață, în vestiarul unei echipe. Era ultimul meci. Noi depindeam de meciul ăla, trebuia să câștigăm.

Nervi, de la supărare s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am zis, cred, că ceva: <<Nu puteți să fiți atenți?>> sau ceva de genul. Ghionea cred că s-a simțit, că bănuiesc că el a fost de vină la gol”, a dezvăluit Pleșan pentru PRO.

După incidentul cu Ghionea, fostul mijlocaș al Stelei (acum FCSB) a ajuns la echipa a doua, iar un an mai târziu, în 2010, a plecat în Rusia, la Nijni Novgorod.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!