Gigi Becali FCSB FRF Razvan Burleanu Fotbal intern

Burleanu l-a „scuturat” de bani pe Becali! Cât trebuie să plătească patronul FCSB-ului după ce a pierdut un proces

Gigi Becali (64 de ani) e bun de plată după ce a pierdut un proces cu FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 18:54
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 19:00

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, va trebui să scoată din buzunare suma de 20.000 de lei, după ce a pierdut un proces cu Federația Română de Fotbal, început în 2019.

În urmă cu patru ani, FCSB, clubul lui Becali, a contestat impunerea de către FRF și LPF a înființării echipelor de fotbal feminin în cadrul cluburilor din România.

După ce Tribunalul București i-a dat câștig de cauză Federației Române de Fotbal, patronul vicecampioanei a primit un răspuns nefavorabil și la Curtea de Apel București. Decizia Curții de Apel București nu este una definitivă, FCSB având posibilitatea să facă apel în decurs de 30 de zile.

„Admite apelul formulat de apelanta pârâtă Federaţia Romana de Fotbal. Anulează încheierea de şedinţă din data de 21.12.2020, precum şi, în parte, sentinţa civilă nr. 1425/25.10.2021 şi, rejudecând: Respinge cererea de chemare în judecată ca inadmisibilă. Obligă reclamanţii să plătească pârâtei suma de 10.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariul de avocat ce a fost redus conform prevederilor art. 451 alin. 2 din Codul de procedură civilă.

Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei civile apelate.

Respinge apelul formulat de apelanţii reclamanţi Argăseala Valeriu şi Fotbal Club FCSB SA, ca nefondat. Obligă apelanţii -reclamanţii să plătească intimatei pârâte suma de 10.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în apel, reprezentând onorariul de avocat ce a fost redus conform prevederilor art. 451 alin. 2 din Codul de procedură civilă”, a fost decizia Curții de Apel București.

Becali, amendat în 2020 pentru declarații sexiste

Nu e pentru prima oară când Gigi Becali trebuie să scoată bani din buzunare din cauza noii reguli pe care au impus-o FRF și LPF.

În 2020 patronul clubului „roș-albastru” a fost suspendat pentru patru luni și a primit o amendă în valoare de 65.000 de lei, pentru declarații sexiste, după ce a susținut că fotbalul este un sport pentru bărbați și nu ar trebui practicat de către femei.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!