MIhai Stoichita Ladislau Boloni nationala romaniei Fotbal intern

Mihai Stoichiță, dur la adresa lui Boloni după declarațiile făcute despre preluarea naționalei: „I s-a pus echipa pe tavă!”

Mihai Stoichiță a avut o reacție dură la adresa lui Ladislau Boloni.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iunie 2022, 22:28
Data actualizarii: Vineri 24 Iunie 2022, 22:47

Ladislau Boloni a spus în mai multe rânduri că naționala se află într-o etapă dezastruoasă, iar Mihai Stoichiță a intervenit și a reacționat la declarațiile acestuia.

„M-am uitat şi eu la ce-a declarat. Federaţia i-a pus echipa naţională pe tavă, o iei sau nu o iei? Şi cu asta basta, nu vreau să mai fac comentarii. A ezitat, şi-a făcut propriile lui calcule, probabil. Nu pot eu să-l judec. Practic, a avut o echipa naţională în mână. N-are sens să mai speculăm. Eu ştiu ce a fost şi îmi menţin părerea, i s-a pus echipa naţională pe tavă. Eu ştiu că trebuie să fac contract cu un antrenor care e convins că poate să facă treabă la echipa naţională. Şi atât", au fost cuvintele lui Mihai Stoichiță, potrivit Orange Sport.

Declarațiile lui Ladislau Boloni despre situația de la națională și din fotbalul românesc

Actualmente tehnician la Metz, Ladislau Boloni a vorbit despre situația din fotbalul românesc, prezentând motivele pentru care s-a ajuns în situația dezastruoasă din ultima perioadă. 

"Problema este că nu avem, după părerea mea, logica necesară ca, cu muncă și cu ardoare și cu voință și cu suferință să umplem gaura care a venit după ce statul nu a mai fost sponsorul principal al fotbalului românesc.

Am rămas la aceleași metode din socialism, iar Occidentul a avansat. La noi fotbalul a devenit 'facem noi, găsim noi ceva, suntem șmecheri', iar în celelalte părți fotbalul a devenit o industrie. Ei avansează, iar la noi groapa tot mai adâncă, tot mai adâncă.

Avem un vocabular deosebit de bogat despre ce și cum trebuie să facem. Atunci când trebuie să punem în practică ne dăm seama că suntem săraci.

Talentul nu este ajutat ca să se dezvolte și să se maturizeze ca să devină valoare. Talent avem, dar valoare nu. Între 17 și 19 ani, jucătorii trebuie să joace într-un campionat puternic. Faptul că cineva joacă în prima divizie din România nu mai reprezintă o garanție de valoare. Nu cred că nu avem jucători valoroși în România, dar această valoare trebuie crescută, trebuie căutată. Explicăm de ce nu se poate, dar nu sacrificăm un minut pentru a transpira, pentru a ne apropria prin practică", a declarat Ladislau Boloni la DigiSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!