UTA Arad Mariţa Plovdiv Virgiliu Postolach Fotbal intern

Fotbalistul disputat la un moment dat de România și Moldova a marcat în amicalul câștigat de UTA cu Plovdiv, scor 5-1

UTA Arad s-a impus la scor (5-1) în fața formației Marița Plovdiv, în primul amical disputat în cantonamentul din Rogla.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iunie 2022, 21:51
Data actualizarii: Vineri 24 Iunie 2022, 22:27

Internaţionalul moldovean Virgiliu Postolachi, disputat la un moment dat de federaţiile de fotbal din România şi Moldova, a marcat două goluri la primul său meci pentru UTA Arad, câştigat cu 5-1 în faţa formaţiei bulgare Mariţa Plovdiv, vineri, în stagiul de pregătire din Slovenia.

UTA, victorie clară în primul amical disputat la Rogla

„Veteranul” bulgar Valeri Domovciski (62) a deschis scorul pentru formaţia de ligă secundă, după care UTA a punctat de cinci ori, prin Postolachi (75 - penalty, 82), Raul Şteau (69), Florentin Matei (71 - penalty) şi Claudiu Negoescu (83), potrivit paginii de Facebook a clubului.

Antrenorul Ilie Poenaru a început cu echipa: Fl. Iacob - M. Dobrescu, Erico da Silva, Benga, Hoxhallari - Batha, Florentin Matei, David Miculescu - Ubbink, Otele, Keşeru.

UTA mai are meciuri amical programate pe 27 iunie, cu Vojvodina Novi Sad (prima ligă din Serbia, locul 7 în sezonul trecut), pe 30 iunie, cu echipa Partizani Tirana (prima ligă albaneză), iar pe 30 iunie, împotriva echipei Radnicki Nis (locul 5 în prima ligă sârbă).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!