FOTO Mihai Pintilii i-a „spionat” pe oltenii lui Rotaru în cantonament! Reacție surprinzătoare la plecarea de la stadion

mihai pintilii FCSB Lucian Burchel Universitatea Craiova Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 18:25
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 18:26

Mihai Pintilii a mers în cantonament la Universitatea Craiova pentru a-i „spiona” pe olteni în timpul meciului disputat de aceștia cu Widzew Lodz.

Antrenorul vicecampioanei a plecat la pauza meciului, iar în drum către mașină a avut o reacție surprinzătoare, care ne trimite cu gândul la conflictul dintre Burchel și FCSB.

„Carnetele la control”, a fost reacția lui Mihai Pintilii, prin care aceasta a încercat, probabil, să trimită „săgeți” către Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, care a amenințat că va lua măsuri împotriva FCSB-ului, după ce vicecampioana a numit pe banca tehnică un antrenor fără licență.

FCSB, în conflict deschis cu Lucian Burchel

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya fără Leo Strizu, antrenorul  principal, iar șeful Școlii de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal, i-a amenințat pe „roș-albaștri” că va lua măsuri împotriva lor.

(n.r. - E vraiște la FCSB) din punct de vedere al calificărilor și al licenților.

În momentul de față, în cursul zilei de astăzi, tocmai am ieșit de la discuțiile cu directorul tenic și președintele Răzvan Burleanu, voi face demersurile oficiale pe lângă CNFPA și pe lângă Federația Moldoveană de Fotbal pentru a identifica dacă personele respective, despre care știm că fac parte din staff-ul FCSB au cumva calificare de antrenor dobândită în vreun anumit sistem. Și așteptăm un răspuns de la CNFPA, care e autoritatea de reglementare a profesiei de antrenor în România.

La fel vom face și pentru Licența UEFA B, pentru că există tendința foștilor jucători din România să facă Licența B în Moldova, mai ales dacă nu au dobândit calificarea de antrenor. Ei trebuie să știe și să afle că acel carnet de antrenor pe care ei îl obțin la finalul Licenței UEFA B nu poate fi recunoscut în momentul de față și echivalat pentru a se transforma într-un carnet de antrenor valabil pe teritoriu României. Cred că am fost suficient de clar

Ei pot activa cu acel carnet în Moldova. Dar pentru a putea activa în România cu acel document, el trebuie recunoscut și echivalat ca orice diplomă care se obține de către un cetățean străin care vine la noi în țară. Iar în momentul de față, CNFPA nu poate echivala acel document și să dea dreptul deținătorului să lucreze oficial în România ca antrenor”, spunea Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori a FRF, la PRO ARENA, în urmă cu doar câteva zile - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!