FOTO ȘI VIDEO Deian Sorescu, mai fericit ca niciodată! Fotbalistul și-a dat jos tricoul de la Racow și l-a îmbrăcat pe cel al FCSB-ului

Deian Sorescu cantonament Antalya FCSB Racow Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 17:54
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 18:13

Vicecampioana a ajuns la un acord cu Rakow pentru împrumutul jucătorului care a evoluat în trecut la Dinamo București.

Deian Sorescu a fost prezentat oficial drept noul jucător al FCSB-ului. Fotbalistul, aflat deja în cantonament cu Racow în Antalya, a putut să se întâlnească cu noii săi colegi mult mai ușor.

Deian Sorescu, mai fericit ca niciodată! Fotbalistul și-a dat jos tricoul de la Racow și l-a îmbrăcat pe cel al FCSB-ului

După ce a îmbrăcat echipamentul grupării „roș-albastre”, Deian Sorescu a început să parcurgă fiecare cameră și să facă cunoștință cu colegii săi. La sfârșitul filmulețului, postat de FCSB TV, Mihai Pintilii i-a oferit o îmbrățișare de bun venit fostului jucător de la Racow.

  • 134 de meciuri, 29 de goluri și 26 de pase decisive a strâns Sorescu în tricoul lui Dinamo
  • 22 va fi numărul lui Sorescu de la FCSB, același pe care l-a avut și la Dinamo sau Rakow

Deian Sorescu, prezentat la FCSB! A început deja antrenamentele și a ales numărul de pe tricou

Potrivit presei din Polonia, FCSB plătește 150.000 de euro pentru împrumutul lui Sorescu, iar suma pentru transferul definitiv se ridică la aproximativ un milion de euro.

Aflat deja în Antalya cu Rakow, Sorescu a schimbat doar camerele și s-a alăturat lotului celor de la FCSB. El ar putea debuta în meciul amical cu Pogon Szczecin (duminică) sau chiar în cel contra fostei sale echipe, Rakow (luni).

„FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Raków Częstochowa  pentru împrumutul lui Deian Sorescu, jucător care va evolua pentru echipa noastră cel puțin până la finalul acestui sezon” - MAI MULTE DETALII AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!