Ionut Chirila FCSB vali cretu Fotbal intern

Jucătorul de la FCSB despre care Ionuț Chirilă spune că l-a făcut fotbalist: „A venit cu bagajul în mână de la Rapid!”

Ionuț Chirilă (57 de ani) a vorbit despre situația dificilă în care se află Dinamo, iar în acest context a numit doi jucători la a căror creștere susține că a contribuit.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 11:59
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 11:59

Dinamo nu reușește să iasă din subsolul clasamentului, iar Ionuț Chirilă este de părere că principalul vinovat pentru acest lucru este Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor”, pe care îl consideră incapabil să antreneze „forța colectivă a echipei și jocul combinativ”.

Deși a ezitat să se autopropună la Dinamo, Ionuț Chirilă le-a transmis conducătorilor din „Ștefan cel Mare” că au nevoie de un antrenor capabil să facă ceea ce a reușit el la Chiajna.

„Dacă dintr-un jucător de 10.000 nu faci unul de 50.000 de euro, atunci cum să ceri jucători care costă sute de mii de euro? Răducioiu, Lupescu sau Petre nu au costat un euro!

La Dinamo ar trebui făcut ce am făcut eu la Chiajna, să fie antrenată forța colectivă, jocul combinativ pentru ca din șapte-opt pase să se ajungă la ocazie de gol. Fără automatisme nu ai cum.

Ionuț Chirilă, mândru de ascensiune lui Vali Crețu

Pe Crețu, venit cu cu bagajul în mână de la Rapid, l-am luat cu 60 de milioane de lei vechi și acum e fotbalist de FCSB. Pe Neluț Roșu am dat 5.000 de euro și a ajuns la Viitorul”, a spus Ionuț Chirilă, potrivit iAMSport.

Dinamo ocupă penultimul loc clasamentul Superligii, cu zece puncte, cinci mai puține decât ocupanta locului 12, ultimul care asigură salvarea directă de la retrogradare.

În etapa următoare din Superliga, „câinii” vor întâlni UTA Arad, luni (6 noiembrie 2023), de la ora 18:00, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!