VIDEO: Chindia a batut-o pe Craiova in meciul care NU SE MAI TERMINA! Era sa-i prinda noaptea dupa 120 de minute la Craiova! Berisha a inscris singurul gol al meciului

VIDEO: Chindia a batut-o pe Craiova in meciul care NU SE MAI TERMINA! Era sa-i prinda noaptea dupa 120 de minute la Craiova! Berisha a inscris singurul gol al meciului

Craiova si Chindia n-au pierdut timpul dupa ce meciurile din campionat le-au fost amanate!

Cele doua s-au intalnit intr-un meci amical. S-au jucat doua reprize de cate 60 de minute. Berisha a inscris singurul gol al meciului in minutul 11!

"Ne-a afectat situatia asta, nu ne asteptam. Speram sa se rezolve situatia asta si sa revina fotbalul, ne e foarte greu asa. Nu ne facem griji pentru ca am luat bataie, se intampla. Adevarata fata a echipei se va vedea la partidele oficiale", a spus Vatajelu la Digisport.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dupa depistarea cazurilor de Covid-19 la Dinamo si Botosani, meciurile celor doua echipe au fost amanate.

Dinamo trebuia sa se intalneasca cu Chindia Targoviste in primul meci post-pandemie, insa depistarea magazionerului a dus la amanarea meciului, iar echipa a intrat in carantina, urmand sa se efectueze o ancheta epidemiologica. 

Situatie similara si la meciul dintre Craiova si Botosani, unde medicul care mergea cu echipa la meciuri a fost depistat pozitiv, iar partida care avea sa redeschida sezonul din Liga 1 a fost amanata. 

Chindia si Craiova s-au pregatit intens pentru meciurile care au fost amanate, iar pentru a ramane in forma pentru restartul campionatului cele doua echipe vor juca un amical. 

"Chiar daca meciul de maine cu FC Botosani a fost amanat, tot o vom vedea pe Stiinta la treaba. Universitatea Craiova va juca un meci amical cu Chindia Targoviste vineri", au comunicat oficialii Craiovei pe Facebook. 

Meciul se va desfasura maine, de la ora 18:00.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies