Joyskim Dawa, criticat de un fost jucător al Stelei: „Să se ducă la atletism!”

Joyskim Dawa FCSB Vivi Rachita Fotbal intern Joyskim Dawa | Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Noiembrie 2023, 17:53
Data actualizarii: Duminica 12 Noiembrie 2023, 17:57

Înfrângerea cu Rapid, scor 1-2, l-a scos din sărite pe Gigi Becali, care a anunțat că FCSB are nevoie urgentă de un fundaș central și un atacant.

Vlad Chiricheș și-a revenit după accidentarea suferită în meciul cu UTA Arad și s-ar putea întoarce în curând pe teren. Deși nu a fost pe deplin mulțumit de evoluțiile fundașului central la primele meciuri în tricoul vicecampioanei, Becali e dispus să-i mai dea o șasă înainte de a aduce un nou fundaș.

Chiricheș ar urma să revină în primul „11” în meciul cu Dinamo și să facă echipă în centrul defensivei, potrivit spuselor lui Gigi Becali, cu Siyabonga Ngezana, după ce Dawa a intrat în dizgrațiile patronului.

Fostul stelist Vivi Răchită este de părere că Joyskim Dawa nu are ce căuta în echipa FCSB-ului și i-a recomandat acestuia să meargă la atletism.

„Ia colecția din spate și vezi că eu le spun Stan și Bran, Heckle și Jeckle. I-ai văzut pe amândoi cum sar unul cu altul, Ngezana cu Dawa, și rămâne Iacob singur? Dawa este un jucător cu fizic bun, cu viteză, dar să se ducă la atletism că aici se joacă și cu mingea.

Dawa, criticat dur de Dawa

Din punct de vedere al fundașului care își părăsește de foarte multe ori zona lasă un gol imens acolo. Dacă echipele care joacă cu FCSB exploatează acel spațiu pe care Dawa îl părăsește venind cu vârful de atac chiar peste mijlocași pot crea mari probleme. Și Rapid a reușit de multe ori.

Dawa nu construiește, nu dă cu stângul, nu știe jocul de anticipație, în afară de forță și viteză nimic. În niciun caz nu e de FCSB. Dacă dădeam atâtea pase lungi greșite pe Ghencea când jucam la Steaua mă huiduiau toți spectatorii. Pune mă mingea jos că ești la Steaua”, a spus Vivi Răchită, potrivit Fanatik.

FCSB primește, duminică, de la ora 21:00, vizita formației FCU Craiova, în etapa cu numărul 16 din Superliga, pe Arena Națională.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!