Gigi Becali transferă din America de Sud! Două mutări pregătite de patronul campioanei

Gigi Becali FCSB Florin Vulturar Fotbal intern Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 17:32
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 18:04

FCSB a câștigat titlul în Superliga, iar Gigi Becali încearcă să-și întărească echipa astfel încât să facă față pe două fronturi.

David Kiki și Daniel Popa au semnat deja cu FCSB, însă latifundiarul din Pipera mai urmărește alte două-trei transferuri, după cum a dezvăluit chiar el.

În acest sens, Becali l-a trimis pe impresarul Florin Vulturar în America de Sud pentru a inspecta piața și a reveni în România cu câteva nume pentru FCSB, potrivit Fanatik.

Cel puțin un fundaș central și un atacant se așteptă Gigi Becali să transfere din Brazilia, acolo unde a fost Vulturar pentru a purta negocieri în numele FCSB.

Gigi Becali mai vrea trei jucători

FCSB va evolua încă din primul tur al Ligii Campionilor, iar Gigi Becali vrea să întărească lotul pentru a forța o accedere în competiție.

"Am luat ăia doi jucători (n.r. - David Kiki și Daniel Popa). Acum nu e urgență, dar o să mai iau. Trei sigur, dar nu am să-i zic. Poți să te tăvălești că tot nu îi zic. O să fie și un transfer tare de tot, de aia și se negociază acum.

Nu e Louis Munteanu, e ceva tare. E străin. Nu e din Africa de Sud. Nu trebuie să știi. E foarte bun. O să vină trei care sunt cam luați și o să mai vină încă ceva. Cu tot cu ăștia doi luați vor fi cam 5-6 în total.

O să aduc numai cremă. O să aduc un portar, un fundaș stânga și unul dreapta și fundaș central (n.r. - ironic). Șesarul va fi surpriza și va mai veni încă un atacant pe lângă Popa. Și va mai veni și Tănase.

Lângă Popa iau încă doi atacanți. Nu o să îl iau pe Louis Munteanu, pentru că cere 40.000 de euro pe lună", a spus Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!