Gabi Balint Echiăa Nationala Mirel Radoi Fotbal intern

Gabi Balint, despre Mirel Radoi dupa infrangerea cu Georgia: "Era bine sa renunte!" Cum vede viitorul echipei nationale

Mirel Radoi este contestat din toate partile.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 03 Iunie 2021, 21:18
Data actualizarii: Joi 03 Iunie 2021, 21:57

Dupa ce echipa nationala a fost rapusa de puternica nationala a Georgiei, 2-1, Mirel Radoi a devenit principala tinta a atacurilor din partea colegilor de breasla.

Gabi Balint crede ca Radoi ar fi trebuit sa se retraga de la nationala inainte de inceputul acestor preliminarii. Fostul international crede ca nationala lui Radoi nu are viziune

"Pai noi cautam. Nu vezi ce mare arie de selectie avem? Si debutam jucatori. Sunt meciuri amicale, da, dar daca faci multe experimente, rezultatele sunt in pericol. E bine ca sunt amicale.

Perspective bune nu prea vad. Daca vom realiza ca nivelul nostru nu e departe de Georgia, Armenia, Macedonia, atunci o sa vedem si lucruri pozitive. Dar daca avem pretentii ca suntem peste ei si ca vrem rezultate rapid, o sa ne inselam din nou. Nu vad o finalitate.

Eu am spus-o acum ceva vreme. Pentru el era bine sa renunte. Acum avem si preliminariile astea, care, din punctul meu de vedere, oricum sunt compromise. si se va ajunge din nou la punctul zero. si iar o vom lua de la inceput, cu alt antrenor, si iar vom bate pasul pe loc. si nu e perspectiva.

In fotbalul romanesc trebuia inceput de jos de tot, ca sa formam. Acum nu de face nimic. Antrenorii vin si pleaca, jucatorii vin si pleaca, rezultatele vin si raman.

Nu vad perspectiva. Daca Mirel Radoi se incapataneaza si spune ca asta e jocul, asta sunt eu si ca daca nu va convine, dati-ma afara sau plec...adica daca el nu va schimba nimic si va ramane pe baricade... El trebuie sa schimbe ceva ca sa avem sanse. Ca asa, nu vom avea. Eu pe asta ma bazez. Conteaza ce vedem in perspectiva nationalei. Pai nu prea vedem. Noi avem acelasi sistem tot timpul jocului", a spus Gabi Balint la Digi Sport Special.

Modifică setările cookies