VIDEO FABULOS | Cine e de fapt seicul care vrea sa cumpere Rapidul! Aparitie GENIALA pe stadionul Giulesti, la meciul cu Slobozia

Loviti de Comisia de Licentiere a FRF in cursul zilei de ieri, care a decis sa nu le acorde licenta de participare in Liga I, in sezonul viitor, rapidistii continua sa spere la salvare. Iar toate sperantele stau acum in preluarea clubului de catre Adrian Porumboiu sau de catre...seicul misterios adus de Adrian Zamfir in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Mai 2014, 17:02
Data actualizarii: Sambata 10 Mai 2014, 22:19

Pana sa aiba un nou investitor, rapidistii incearca sa obtina promovarea in prima liga, fiind siguri ca aceasta ar putea veni "la pachet" si cu interesul mai multor oameni de afaceri pentru club. Cu toate sperantele in apelul depus la Comisia de Licentiere, dar si in promovarea pe plan sportiv, care pare sa devina tot mai dificila, in conditiile in care Unirea Slobozia conduce la aceasta ora cu 2-0 pe Giulesti, rapidistii vorbesc la fiecare colt despre renasterea echipei.

Cei mai multi sunt insa obisnuiti cu "farmecul vietii" si cu eternele negocieri purtate de sefii Rapidului, fie ca acestia s-au numit George Copos sau Adrian Zamfir. Printre sceptici se numara si Rica Raducanu, fostul mare portar al Rapidului facandu-si aparitia intr-un costum cu totul si cu totul neobisnuit.

Dupa ce Marius Sumudica a spus ca "oricine isi poate lua un cearseaf pe el" si se poate da drept seic, Rica Raducanu a decis sa faca exact acest lucru, legenda Rapidului amuzandu-i, astazi, teribil pe fani.

Printul yemenit a fost si el la meci

Chiar daca Rica Raducanu a luat totul "la misto", yemenitul Abdullah Al Ahmar, omul de afaceri adus de Zamfir in Romania, chiar a fost prezent la meciul cu Unirea Slobozia, acesta facandu-si aparitia cu un fular al Rapidului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!