Fotbal intern

GALERIE FOTO Fotbalistul de la FCSB care-i poartă numele lui Gigi Becali joacă acum în Anglia!

Albanezul de origine aromână Franc Bakalli a evoluat inclusiv la prima echipă a Stelei, denumirea de atunci a clubului, pe vremea în care era antrenată de Mirel Rădoi.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 11:08
Data actualizarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 11:11

În vara lui 2015 ajungea la prima echipă a Stelei, actuala FCSB, atacantul albanez de origine aromână Franc Bakalli. Avea 18 ani și se remarcase la juniori, iar antrenorul Mirel Rădoi l-a încercat în mai multe partide amicale.

”Vreau să dau goluri pentru echipa mare”, spunea atunci Bakalli, care mai jucase la Dinamo și Sportul Studențesc înainte de a ajunge la academia Stelei.

De la FCSB la Balotești și Domnești, apoi în țara natală

Internaționalul de juniori albanez nu a jucat însă niciun meci oficial pentru formația lui Gigi Becali.

Și-a încercat apoi norocul în diviziiile inferioare la Balotești și Domnești, s-a întors în țara natală, unde a evoluat însă doar în liga a doua, și din toamna lui 2020 este legitimat la Leatherhead FC, în Anglia.

A evoluat în acest sezon în ligile 7 și 8 din Anglia

Inițial a jucat pentru formația de rezerve, iar la începutul sezonului a semnat cu echipa mare, care evoluează în Isthmian League Premier Division (liga 7) și se află pe ultimul loc după 38 de etape. 

În afară de Leatherhead, fosta speranță de la FCSB a mai jucat în acest sezon pentru East Grinstead Town, din Isthmian League South East Division, adică liga 8!

Foto: Pal Arpad

Modifică setările cookies