olimpic cetate rasnov Heavy Metal Liga 3 Rockstadt Extreme Fest 2022 Rotting Christ Fotbal intern

VIDEO Fotbal în ritm de heavy metal! Motivul pentru care stadionul unei echipe din România a fost invadat de corturi

Arena lui Olimpic Cetate Râșnov va găzdui meciurile din noul sezon din Liga 3 ale formației brașovene.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 14:05
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 14:04

Monitorul Expres scrie că stadionul Bucegi din Râșnov, unde joacă Olimpic Cetate în Liga 3, a devenit în ultima săptămână loc de cazare pentru fanii metalului prezenți la Rockstadt Extreme Fest 2022, cel mai important festival de gen din România, care s-a desfășurat în apropierea arenei.

”Organizatorii festivalului au amplasat o zonă de camping chiar pe stadion. Arena aparține Primăriei Râșnov si a fost pusă la dispoziția turiștilor, iar aceștia au instalat zeci de corturi pe teren! 

Cum terenul de joc arăta si așa deplorabil de câțiva ani, e de așteptat ca săptămâna viitoare, după plecarea turiștilor, suprafața de joc să arate și mai rău!

Reprezentanții FRF urmează să inspecteze stadionul pentru omologare

Asta cu doar câteva zile înainte ca reprezentanții FRF să vină in inspecție pentru omologarea stadionului care găzduiește meciurile echipei locale de Liga a 3-a, Cetate Olimpic Râșnov”, a precizat sursa citată.

La Rockstadt Extreme Fest 2022, care s-a desfășurat între 3 și 7 august, au cântat, printre alte trupe de metal, Behemoth, Blind Guardian, Carcass, Cattle Decapitation, Cradle of Filth, Death Angel, Decapitated, Kreator, Necrophobic, Overkill, Rotting Christ sau Unleashed.

Foto: Monitorul Expres

Video: YouTube - Arhiva mea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!