Elodia Ghinescu, din nou in centrul atentiei! A murit primul ei sot, care era director sportiv la Olimpic Cetate Rasnov

Elodia Ghinescu, din nou in centrul atentiei! A murit primul ei sot, care era director sportiv la Olimpic Cetate Rasnov

Din 2007 si pana in 2014, presa din tara noastra a scris aproape zilnic despre cazul Elodiei Ghinescu, avocata care a disparut pe vremea cand era sotia politistului Cristian Cioaca.

La 7 ani de la disparitie, chiar daca arma crimei si cadavrul nu au fost gasite, Cristian Cioaca a fost acuzat de omor si a ajuns la puscarie pentru 15 ani. Acum, numele Elodiei este din nou in centrul atentiei, dupa ce saptamana trecuta primul ei sot, Ciprian Mustata, a murit!

Barbatul a fost gasit fara suflare in locuinta lui din Rasnov, iar presa locala din judetul Brasov noteaza ca acesta era politist si director sportive al clubului de fotbal Olimpic Cetate Rasnov, care reusise sa promoveze in Liga a 3-a.

„Tragedie în lumea sportului! Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râșnov și agent șef de poliție în Brașov, a decedat la vârsta de 45 de ani. Ciprian Mustață era din 2015 la Râșnov pe postul de director sportiv. Sub conducerea sa, echipa de fotbal a orașului Râșnov a obținut performanța de a promova în Liga a 3-a. Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească”, a fost mesajul reprezentantilor clubului de fotbal.

Vezi și: Mileul devine ultima fiță în America!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies