Fostul jucător de la FCSB care l-a uimit pe Mihai Stoica: „În viața mea nu am văzut așa ceva”

FCSB George Galamaz Mihai Stoica Superliga Fotbal intern Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 21:21
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 21:20

Managerul general al grupării „roș-albastre” a vorbit despre George Galamaz.

Fundașul central a evoluat pentru FCSB în perioada 2010 - 2012, s-a retras în 2014 la Anorthosis, iar ultima poziție pe care a ocupat-o după ce și-a agățat ghetele în cui a fost la FC Farul, team manager, în 2021.

Fostul jucător de la FCSB care l-a uimit pe Mihai Stoica. Dezvăluirile formidabile ale oficialului

Oficialul „roș-albaștrilor” a evidențiat faptul că George Galamaz era un războinic pe teren. 

În 2011, Galamaz a fost lovit de un huligat în plină figură în timpul meciului Petrolul - FCSB și a fost operat, iar Mihai Stoica a precizat că fostul jucător își ascundea tampoane în jambiere pentru a-și șterge petele de sânge în urma contactelor de pe teren.

„Galamaz juca cu tampoane la jambier, că, la primul contact, îi curgea sânge din nas şi îşi băga tampoanele în nas şi juca aşa. Galamaz, când a căzut şi i s-a desprins din nou operaţia, i-a ieşit tija din umăr, dar nu era problemă la el. În viaţa mea nu am văzut...

Dacă îi spuneai <<Gala, poţi să joci, dar doar dacă îţi facem 10 injecţii în cap>>, <<dă-i drumul, fă-le>>. Aşa ceva mai rar. Chiar a fost fenomen Galamaz”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

„Ce inepții a putut să debiteze!” Mihai Stoica iese la atac! Șeful Școlii de Antrenori, amenințat: „Va fi cutremur!” 

Mihai Stoica a vorbit despre declarațiile făcute de Lucian Burchel și a dezvăluit că poate divulga informații care vor produce un adevărat „cutremur”. Managerul general de la FCSB a spus că deține informații legate de o persoană care nu are carnet de antrenor. 

„Știu eu de cineva care n-are carnet. O să păstrez asta pentru când mă întâlnesc pe calea undelor cu domnul Burchel. Am și eu un as în mânecă” - MAI MULTE DETALII AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!