NEWS ALERT Transferul lui Deian Sorescu la FCSB, blocat! Anunțul făcut de Mihai Stoica

FCSB Mihai Stoica Superliga Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 21:46
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 21:46

Fostul dinamovist ar putea să nu mai ajungă la gruparea „roș-albastră”.

FCSB și Deian Sorescu au ajuns la un acord, însă clubul bucureștean și actuala echipă a fotbalistului, Rakow, trebuie să ajungă la o înțelegere în ce privește transferul jucătorului - MAI MULTE DETALII AICI.

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB, blocat! Anunțul făcut de Mihai Stoica

Mihai Stoica a explicat care este situația FCSB-ului cu Deian Sorescu, evidențiind faptul că nu crede că fostul dinamovist va mai ajunge în lotul grupării din Berceni.

„Da, împrumut cu clauză de cumpărare. Niciun ban pentru împrumut, aşa se fac, mai ales când preiei tot salariul, cu toate că nu sunt de acord cei de la Rakow. 

S-a terminat! Depinde când îşi reconsideră poziţia, noi săptămâna următoare jucăm în campionat. Momentan, azi, nu e nimic. S-a terminat orice discuţie! Da! Eu cred că nu, dar eu ştiu ce gândesc cei din Polonia? Noi suntem deschişi în condiţiile noastre”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Deian Sorescu, la Rakow

Deian Sorescu joacă la Rakow din ianuarie 2022, după ce a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul sumei de 800.000 de euro. La formația poloneză a câștigat deja două trofee - Cupa și Supercupa Poloniei.

În acest sezon, Sorescu a jucat în 15 meciuri pentru Rakow (11 ca titular), a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă. 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, conform Transfermarkt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!