„Ce inepții a putut să debiteze!” Mihai Stoica iese la atac! Șeful Școlii de Antrenori, amenințat: „Va fi cutremur!” 

Mihai Stoica FCSB Lucian Burchel Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 17:55
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 18:01

Continuă conflictul pe tema antrenorilor fără licență PRO din prima ligă românească. 

Totul a plecat de la decizia FCSB-ului, pregătită de Mihai Pintilii, însă cu Leo Strizu antrenor în acte, de a nu-l lua pe cel din urmă în cantonamentul din Antalya. Lucian Burchel (58 ani), directorul Școlii Federale de Antrenori, a anunțat că va lua măsuri și că va discuta cu Răzvan Burleanu situația. 

Din lotul deplasat de roș-albaștri în Turcia, singurul care își îndeplinește rolul pe care îl are în „fișa postului” este Marius Popa, antrenorul cu portari, în ciuda faptului că vicecampioana are un staff numeros. Cel care i-a răspuns lui Burchel a fost managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica. 

Mihai Stoica a trecut la amenințări: „O să acuz și eu la rândul meu!” 

Mihai Stoica a vorbit despre declarațiile făcute de Lucian Burchel și a dezvăluit că poate divulga informații care vor produce un adevărat „cutremur”. Managerul general de la FCSB a spus că deține informații legate de o persoană care nu are carnet de antrenor. 

„Știu eu de cineva care n-are carnet. O să păstrez asta pentru când mă întâlnesc pe calea undelor cu domnul Burchel. Am și eu un as în mânecă. O să vedem la momentul potrivit (n.r. - întrebat dacă e vorba de un nume din Liga 1). 

Aștept să văd ce mișcări face domnul Burchel, șeful antrenorilor. M-am interesat dacă Burchel are un CV ca antrenor. Și nu are! Ce scrie în regulament? Că trebuie să avem un antrenor cu licență Pro la meciuri. Și avem!

Federația să acuze, o să acuz și eu la rândul meu când o să am partner de dialog. Vă imaginați ce inepții a putut să debiteze acest Burchel? Să spună că jucătorii sunt în pericol, că se pot întâmpla lucruri dacă nu e structurat cum trebuie antrenamentul? Păi l-a structurat Neubert. 

Cum să spui că pot muri jucătorii? Păi avem medic care poate interveni! Au fost și sunt echipe de Liga 1 care merg în deplasare fără medic. Asta nu mai vede? Burchel habar n-avea pe ce lume este, nu știa despre ce este vorba.

Îi place la televizor foarte mult, intră la toate emisiunile. Mă aștept să-l văd și la Disney. Spune că va studia regulamentul. Păi studiază-l, măi, șeful antrenorilor, și apoi vino să ne explici. Cum să ne spună cine să conducă antrenamentul? Să-l conducă cine considerăm noi! Ăia care au câștigat 6 din 7 meciuri.

În momentul în care o să devoalez, va fi cutremur. Cutremur! Batem '77. Prea vorbesc unii mult și habar n-au despre ce e vorba! Nu spun, îl aștept pe Burchel, să-l surprind în direct! 

Habar n-are despre ce e vorba, vorbește de dragul de a vorbi. Să-mi dea 10 nume și vom alege de acolo antrenor cu licență”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Gigi Becali l-a făcut praf pe Burchel

„A venit unu', Burchel, care e mai deștept ca toți! Sunt eu, Burchel, mă! El e mai deștept ca toți, știe el mai bine ca toți, că face el, că drege el. Fiecare om care vine în funcție la noi în România, vrea să se dea stăpân. Vine el, vrea să se dea stăpân. A fost și ăla pe la Rapid, și Croitoru, vii acum și arăți tu că ești mai deștept. Păi stai, mă, în România durează cinci ani! M-a sunat și pe mine, ce băiat deștept e el, că mă învață el pe mine, să-l trimit pe Strizu acolo. I-am zis să nu mă mai învețe el pe mine! 

Dacă ei se bagă în societățile comerciale și îngreunează ei, să arate că sunt stăpâni. Noi suntem proprietari, noi băgăm banii noștri. Vrei să arăți că ești tu deștept și ne stăpânești pe noi? Voi sunteți stăpâni aici? La Burleanu mai e cum mai e, e cu bun simț, Burchel e mai mare ca Burleanu acum, îi place televizorul lu' ăsta!”, a spus Gigi Becali, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!