Fotbal intern

Fostul fotbalist de la Steaua a demisionat din funcția de antrenor principal, dar continuă ca jucător

El pregătea echipa din luna septembrie a acestui an.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 11:14
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 11:18

Robert Elek (33 de ani) a anunțat că demisionează din funcția de antrenor principal al echipei SR Brașov, din liga a treia, dar va continua la clubul de sub Tâmpa ca jucător.

”Decizia mea de a nu mai continua ca antrenor la SR Brașov am luat-o după meciul cu CSO Plopeni. Nu am vrut să o comunic până la final, pentru că nu am dorit să las echipa fără antrenor la ultimele meciuri.

Am văzut că nu pot să-i motivez îndeajuns pe băieți și atunci am decis ca după ultimul meci, cel cu Cetate Râșnov, să renunț la funcția de antrenor”, a declarat Elek, conform liga2.ro.

A debutat în Liga I la Oțelul Galați

”Voi rămâne la echipă doar ca jucător. Mai am contract cu SR Brașov până în vara anului viitor.

Vreau să mai joc, am nevoie de o pregătire bună de iarnă, pentru că vreau să mă mai bucur de fotbal atât timp cât mă țin picioarele!”, a mai spus atacantul, conform sursei citate.

Robert Elek a debutat în Liga I la Oțelul Galați și, înainte de a ajunge la SR Brașov, a evoluat la CSA Steaua București, când echipa evolua în ligile a treia și a patra.

La SR Brașov era antrenor principal din luna septembrie a acestui an, când l-a înlocuit pe fostul internațional Tiberiu Ghioane.

Modifică setările cookies